Σασμός: «Κλείδωσε» η τρίτη σεζόν – Νέοι ηθοποιοί έρχονται

Σασμός: Η σειρά του ALPHA παίρνει το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά
Σασμός: «Κλείδωσε» η τρίτη σεζόν – Νέοι ηθοποιοί έρχονται
Glomex
2'

Είναι από τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, καθώς σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και έχει κερδίσει το στοίχημα με το κοινό. Ο «Σασμός» του ALPHA συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον ενώ πλέον έχει «κλειδώσει» ότι θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Όπως έχουμε γράψει ξανά, οι ιθύνοντες του σταθμού ήθελαν πολύ να υπάρξει και τρίτη σεζόν. Τελικά, θα συμβεί και ο «Σασμός» θα συντροφεύσει τους τηλεθεατές του χρόνου. Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα είπε στο «Happy Day» η Τίνα Μεσσαροπούλου, το κανάλι και η εταιρεία παραγωγής έδωσαν τα χέρια για να προχωρήσουν για τον τρίτο κύκλο. Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ηθοποιούς, με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να έχει ήδη συμφωνήσει. Μάλιστα, φαίνεται ότι θα γίνουν και δύο νέες προσθήκες ηθοποιών, γεγονός που θα δημιουργήσει νέες ανατροπές στην πλοκή. Το σημαντικότερο είναι πως ο τρίτος κύκλος της σειράς θα είναι ένα prequel, δηλαδή θα δούμε πώς ξεκίνησε η ιστορία.

Μέχρι τότε, πάντως, οι εξελίξεις θα είναι πολλές τις επόμενες εβδομάδες. Τη στιγμή που ο Λευτέρης είναι σίγουρος πως όλα τελείωσαν, εμφανίζεται κάποιος ξαφνικά για να αναστρέψει την κατάσταση. Οσο η Βασιλική με τον Μαθιό αναθερμαίνουν τη σχέση τους, ο Αστέρης κάνει ένα δώρο στην Αργυρώ που τη συγκινεί πολύ. Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας μια αποστολή για λογαριασμό του Ευθύμη και η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι λέει ο Αντώνης στο παραμιλητό του κατά τη διάρκεια του ύπνου του. Κι ενώ ο Τόλης είναι έτοιμος να δώσει τέλος στο μαρτύριό του και να κάψει το γράμμα, καταλαβαίνει ότι έχει παρέα μαζί του.

Το γράμμα του Τόλη πέφτει στα χέρια του Αστέρη και η αποκάλυψη που κρύβει τον καίει σαν φωτιά… Η Καλλιόπη ψάχνει την απάντηση που θα ανασχέσει τον κίνδυνο, ενώ ο Μαθιός συνεχίζει την έρευνα για το χαμένο όπλο.

Σχετικές ειδήσεις

«Έτερος Εγώ», «Σασμός» και άλλες 6 ελληνικές σειρές πάνε Κάννες για διεθνή καριέρα

Σασμός Spoiler: Πότε θα προβληθούν νέα επεισόδια - Η απόφαση του Μανώλη θα φέρει την ανατροπή

Τηλεθέαση: Παρέσυρε τα πάντα ο «Σασμός» - «Έπαιξε» χωρίς «Survivor»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή