MEDIA

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Μιμείται Ηλία Ψινάκη και Αλέξη Κούγια με επικό τρόπο!

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Μιμείται Ηλία Ψινάκη και Αλέξη Κούγια με επικό τρόπο!

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μιμείται τον Ηλία Ψινάκη και τον Αλέξη Κούγια και εξηγεί ποιο είναι το μυστικό της επιτυχημένης μίμησης.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Μάλιστα ο κωμικός επειδή φημίζεται για τις μιμήσεις του, έκανε τον Ηλία Ψινάκη αλλά και τον Αλέξη Κούγια τόσο καλά με αποτέλεσμα οι παρουσιαστές να λυθούν από τα γέλια. Δήλωσε κιόλας πώς ο γνωστός ποινικολόγος δεν είχε παρεξηγηθεί όταν είδε τον είδε να τον μιμείται.

Ο Τσουβέλας εξηγώντας ποιος είναι ο τρόπος για να πετυχαίνει τις μιμήσεις ανέφερε ότι κινείται στον χώρο και πώς δεν μιμείται τη φωνή αλλά τον χαρακτήρα καθώς προσπαθεί να προσεγγίσει τον άνθρωπο που μιμείται.

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Μου εύχονται να μην ζήσω»

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μίσος και τα κακεντρεχή σχόλια που έχει λάβει κατά καιρούς.

«Έχω πολλούς haters. Έχω καθημερινά στο ραδιόφωνο ανθρώπους που μου εύχονται να μην ζήσω. Χοντρά πράγματα. Τα έχω φιλοσοφήσει και δεν με επηρεάζουν. Δεν βρίζουν εσένα που προβάλλεσαι, βρίζουν κάποιον σαν εσένα. Δεν βρίζουν τον άνθρωπο, αλλά την προβολή και την ιδιότητα. Έχουν μάθει να μισούν. Όποιος κι αν είναι σε αυτήν την θέση, αυτοί κάτι θα βρούνε» είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

«Άρα, δεν βρίζουν εμένα, αλλά κάποιον σαν εμένα. Πιστεύω ότι όλα γιγαντώνονται πίσω από μία οθόνη γιατί πολλοί είναι «βούλωσέ το» κι από κοντά «γεια σου, τι κάνεις;». Θέλει λίγη προσοχή το live, μια διαχείριση τι περνά και τι όχι, αυτό πως να το πω και σκέφτεσαι διπλά και τριπλά» πρόσθεσε.