MEDIA

Survivor All Star: Καρφιά Ασημακόπουλου για τον Μπόγδανο - «Κωλοτούμπα και μπιφτέκα»

Survivor All Star: Καρφιά Ασημακόπουλου για τον Μπόγδανο - «Κωλοτούμπα και μπιφτέκα»
GLOMEX

Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος μιλούν για το τελευταίο στο Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor All Star

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης σχολίαζαν την υποψηφιότητα του πρώτου στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Πλέον στην Μπλε ομάδα έχουν γίνει δύο κλίκες, με τη μια να περιλαμβάνει τον Ασημακόπουλο με τον Μπάρτζη και τη δεύτερη τον Ηλία Μπόγδανο με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Οι πρώτοι δύο μιλώντας στην παραλία στο αποψινό επεισόδιο συζητούσαν ότι τα κριτήρια δεν ήταν αγωνιστικά με τον Ασημακόπουλο να κάνει παράπονα για την στάση των περισσότερων παικτών.

Ο Νίκος Μπάρτζης με τη σειρά του θεωρεί ότι ο λόγος που ψηφίστηκε ο Ασημακόπουλος είναι επειδή κάνει παρέα μαζί του. «Όποιος κάνει παρέα μαζί μου ή μου μιλάει θα ψηφίζεται, όπως είδαμε με τις δύο ασυλίες. Έχει τελειώσει το αγωνιστικό. Σε μένα ήταν η ψυχολογία, στον Ασημακόπουλο δεν ήταν η αγωνιστικότητα. Καλωσήρθατε στο ατομικό! Ο καθένας μπορεί να ψηφίζει ότι θέλει», είπε στις κάμερες ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Ασημακόπουλος μάλιστα μιλώντας και εκείνος με τη σειρά του ανέφερε: «Με ψήφισε επειδή κάνω παρέα με τον Νίκο. Το χάνεις τόσο πολύ ρε Ηλία. Πες ότι θέλω να πάω παρακάτω και έχω στρατηγική», δήλωσε θυμωμένος λέγοντας πώς ο Μπόγδανος όταν ήθελε να πηγαίνει με τον Σάκη για μαϊμουδάκια στο δάσος τον κάλυπτε με τον Κόρο στο περσινό Survivor και χαρακτηρίζοντάς τον «Απόλυτη κωλοτούμπα».

Στο στόχαστρο μπήκε και η παρέα που κάνει ξαφνικά ο Μπόγδανος με τον Σπύρο Μαρτίκα τον οποίο στην αρχή δεν ήθελε και έλεγε στον Μπάρτζη να μην κάνει παρέα μαζί του. Μάλιστα έχουν γίνει και αυτοκόλλητοι και σύμφωνα με τους παίκτες στήνουν στρατηγικές για να πάνε παρακάτω. «Νομίζετε ότι ο κόσμος δεν τα βλέπει αυτά... την κωλοτούμπα και την μπιφτέκα».