MEDIA

Χάρις Αλεξίου: «Το πένθος δεν ήταν επειδή έφυγα από τη δουλειά, ήταν για την απώλεια της φωνής»

Χάρις Αλεξίου: «Το πένθος δεν ήταν επειδή έφυγα από τη δουλειά, ήταν για την απώλεια της φωνής»
GLOMEX

Η Χάρις Αλεξίου μιλάει για τον λόγο που αποφάσισε να σταματήσει το τραγούδι

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης προχώρησε η Χάρις Αλεξίου, την οποία θαυμάσαμε στον πρώτο κύκλο της σειράς «Maestro».

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι.

«Βάρος έχει ο χρόνος που αφιερώνεις για να γίνουν αυτά τα πράγματα. Που αφιερώνεσαι στη δουλειά, που δεν ζεις τη ζωή όπως τη ζουν οι άλλοι, κάποια πράγματα τα θυσιάζεις. Για παράδειγμα, να κάνεις μια συνέντευξη ενώ δεν θέλεις. Έχω πάρει απόσταση πια. Μου έδωσε απόλυτη ελευθερία. Το πένθος δεν ήταν επειδή έφυγα από τη δουλειά. Το πένθος ήταν για την απώλεια της φωνής. Όσο και να θες να το διασκεδάσεις, τα έκανα όλα, ταξίδεψα στον κόσμο, είμαι χορτάτος άνθρωπος. Όμως θες τη φωνή σου.», ανέφερε αρχικά η Χάρις Αλεξίου.

«Τα σημάδια είχαν φανεί. Όταν τραγουδάς πρέπει να τραγουδάς, δεν γίνεται να κοροϊδεύεις. Εάν θες να κρατήσεις το καλό που σου έχει συμβεί στη ζωή, κρατάς αυτό και πας παρακάτω. Δεν είναι μια απλή υπόθεση το να πας παρακάτω. Πρέπει να παραδεχτείς την απώλεια, την ήττα, τη νέα συνθήκη. Θέλει τον χρόνο του. Και το πένθος θέλει τον χρόνο του», είπε στη συνέχεια.