MEDIA

Το STAR σε τροχιά ολικής ανανέωσης – Όσα έρχονται και όσοι μένουν

Το STAR σε τροχιά ολικής ανανέωσης – Όσα έρχονται και όσοι μένουν

Το STAR ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν με πολλές προσδοκίες και σχέδια

Είναι από τα κανάλια που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά. Για την ακρίβεια, έχουν αρχίσει ήδη να συζητιέται στα τηλεοπτικά πηγαδάκια καθώς τα σχέδια και τα πλάνα είναι πολλά. Από τις πρώτες πληροφορίες γίνεται αντιληπτό ότι τα στελέχη του STAR επιθυμούν ανανέωση στο πρόγραμμα, χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παραμείνουν κάποιες σταθερές αξίες που χαρίζουν υψηλά ποσοστά.

Μία από αυτές η Ζήνα Κουτσελίνη. Πριν από λίγες ώρες, με μία επίσημη ανακοίνωση, το κανάλι γνωστοποίησε ότι η σιδηρά κυρία του κοινωνικού ρεπορτάζ θα συνεχίσει με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να σημειώνει υψηλά ποσοστά, την ίδια ώρα που έχει «χτίσει» μία οικογενειακή σχέση με τη διοίκηση.

Το ίδιο φαίνεται ότι θα συμβεί και με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Εδώ και εννέα χρόνια, βρίσκεται στο τιμόνι του τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης» με μεγάλη επιτυχία ενώ μπόρεσε να παρουσιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και το «Asia Express» δείχνοντας τη δυναμική του. Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο δημοσιογράφος θα συνεχίσει στο κανάλι της Κηφισιάς.

Μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς είναι η σειρά «IQ160», με τους Σμαράγδα Καρύδη και Νίκο Κουρή. Το STAR, μετά από αρκετές προσπάθειες, κατάφερε να πετύχει το στοίχημα της μυθοπλασίας επιφυλάσσοντας κάτι ευχάριστο για την επόμενη χρονιά. Μέσα από το STAR θα προβληθεί η σειρά «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», με φανατικούς τηλεθεατές

Στον αστερισμό των σόου

Στο STAR θα αναβιώσει το «Fame Story». Σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη, το μουσικό ριάλιτι σόου θα επιστρέψει με παρουσιαστή τον ίδιο. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά τάλεντ σόου, όπου οι διαγωνιζόμενοι-σπουδαστές μένουν μέσα σε ένα σπίτι για 3,5 μήνες και κάνουν μαθήματα με καθηγητές.

Ένα ακόμη πρότζεκτ που έχει «κλειδώσει» είναι η «Φάρμα». Το φορμάτ, που συστήθηκε μέσα από τη συχνότητα του MEGA αλλά πρόσφατα προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1, είναι από τα ριάλιτι που θα απασχολήσουν. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, μέσα σε ένα αγρόκτημα, οι παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν με ελάχιστες προμήθειες, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο.

Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να φροντίζουν και να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Επίσης, θα πρέπει να ανταποκριθούν σε απαιτητικά αγωνίσματα, να συνεργαστούν μεταξύ τους και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι. Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από τους παίκτες θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Ενώ λοιπόν νέα πρότζεκτ συζητιούνται, μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με το «GNTM». Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δικαιώματα παραμένουν στο STAR ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα μπει στον «πάγο».

Αναζητείται πρόσωπο για το «Shopping Star»

Μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το STAR, η θέση της παρουσιάστριας στο «Shopping Star» μένει κενή. Γιώργος Καράβας, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Κάτια Ζυγούλη, είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα ωστόσο τίποτα ακόμη δεν έχει κλειδώσει.