MEDIA

MasterChef: Ο θρυλικός τοίχος επέστρεψε – Φωνές και ουρλιαχτά από τους παίκτες

MasterChef

Η πιο διάσημη δοκιμασία του MasterChef επέστρεψε στην κουζίνα του MasterChef!

Για ακόμα μια χρονιά ο θρυλικός «Τοίχος» υψώθηκε και πάλι στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αναζητούν τη νικήτρια ομάδα από την οποία ο αρχηγός και ένα ακόμη μέλος της ομάδας θα μονομαχήσουν για το έπαθλο των 10.000!

Ο Νίκος Τράκας, έχοντας κερδίσει στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας, ήταν ο αρχηγός της μίας ομάδας και εκείνος που είχε τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας στη διάθεσή του.

Ο νεαρός παίκτης επέλεξε να είναι αρχηγός της μπλε ομάδας και τα μέλη της είναι οι: Αλέξανδρος, Ηλίας, Μαρία Μπέη και Άγγελος.

Την κόκκινη ομάδα ήταν οι: Στέφανος, Θόδωρας, Μότο Μότο, Δημήτρης, Μαρία Λ. και Γιώργος Πορφύρης.

Από τις δυο ομάδες έπρεπε να διαμορφωθούν δυο υπο-ομάδες και πλέον να οριστούν υπαρχηγοί και αρχηγός της κόκκινης ομάδας.

Στη συνέχεια, οι τρεις κριτές τους αποκάλυψαν τα τρία βασικά υλικά των πιάτων που θα ετοιμάσουν και οι αρχηγοί των δυο ομάδων μπήκαν στην αποθήκη τροφίμων για να πάρουν και τα υπόλοιπα.

Φωνές και ουρλιαχτά…

Ωστόσο, οι φωνές και τα ουρλιαχτά του Θόδωρα έκαναν κάποιους να ξεσπάσουν σε γέλια και άλλους να εκνευριστούν!

«Είναι περίοδος αναπαραγωγής για τον Θόδωρα. Ψάχνει το άλλο του μισό», σχολίασε χαριτολογώντας ο Γιώργος Πορφύρης, ενώ στο ίδιο ύφος ο Στέφανος είπε: «Νιώθω λες και βλέπω έναν βοσκό να φωνάζει τα πρόβατα».

Η Μαρία Μπέη παρομοίασε τις κραυγές του Θόδωρα με τυραννόσαυρο, την ώρα που ο Αλέξανδρος και η Μαρία Λαζαρίδου του ζήτησαν να… σκάσει.

«Αυτό είναι το ζητούμενο του τοίχου, να σπάσουμε ο ένας τα νεύρα του άλλου», ανέφερε από την πλευρά του ο Ηλίας Κιαζόλι.