MEDIA

Παπακαλιάτης για την παγκόσμια επιτυχία του Maestro: «Δεν το περίμενα»

Παπακαλιάτης για την παγκόσμια επιτυχία του Maestro: «Δεν το περίμενα»

Maestro: O Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στο ABC και το Good Morning America για τη σειρά που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο.

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο μικρά αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στο ABC και το Good Morning America για την παγκόσμια επιτυχία του Maestro.

«Όταν δημιουργούσα το Maestro, δεν στόχευα σε ένα παγκόσμιο κοινό. Καθόλου. Δεν είχα ονειρευτεί ότι θα έκανε τέτοια επιτυχία. Ήλπιζα ότι θα αρέσει στο Netflix. Όταν το είδαν και μας πήραν ήμασταν ενθουσιασμένοι», σημείωσε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η συνέντευξη δόθηκε όταν γυριζόταν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Maestro στους Παξούς, με τους πρωταγωνιστές να μας δίνουν μια μικρή γεύση από τα όσα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο.

Όταν ρωτήθηκε αναφορικά με την επιλογή των Παξών, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σημείωσε ότι είναι το νησί του.

«Η γιαγιά μου είναι από εκεί. Στους Παξούς περνούσα τα καλοκαίρια με τη γιαγιά μου. Είναι ένα απίστευτο μέρος. Έχει όλη αυτή την ομορφιά και την λάμψη. Ήξερα ότι αυτό θα βοηθήσει τη σύνδεση με ένα παγκόσμιο κοινό, αφού το νησί είναι ένας από τους βασικούς «χαρακτήρες» της σειράς» συμπλήρωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Η μουσική μου δίνει έμπνευση»

«Η μουσική για εμένα είναι προτεραιότητα. Η μουσική είναι ζωή, μου δίνει έμπνευση, πάντα γράφω με μουσική», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να έχει διαφορετικούς ρόλους ως σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός στο Maestro, αποκάλυψε πως η συγγραφή και η σκηνοθεσία είναι οι αγαπημένοι του ρόλοι.

«Γράφω από 10 ετών. Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Ό,τι έχει να κάνει με τη συγγραφή είναι προσωπικό», υπογράμμισε.

Η μεγάλη επιτυχία του MEGA Maestro αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό. Mε την προσθήκη του ως «Maestro in Blue» στο Netflix από τον Μάρτιο γνωρίζει πια παγκόσμια επιτυχία.

Οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του MEGA Maestro έχουν επιστρέψει στη δράση, προετοιμάζοντας με έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια τα νέα επεισόδια.

Οι πρώτες σκηνές γυρίστηκαν στην Αθήνα και μετά το Πάσχα η δράση μεταφέρθηκε σε Παξούς και Κέρκυρα. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φροντίζει να έχει την επίβλεψη για όλα.

Θέλει το αποτέλεσμα που θα καταλήξει στους δέκτες μας να είναι ό,τι καλύτερο, με τα νέα επεισόδια να αναμένονται μετά το 2024.

Οι δημοσιογράφοι του ABC NEWS περιμένουν ήδη τον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, σημειώνοντας πως θα είναι πολύ καλή ευκαιρία για μια δεύτερη συνέντευξη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και γιατί όχι στους Παξούς.

Διαβάστε επίσης:

Άιρτον Σένα: Η «καταραμένη» Πρωτομαγιά του 1994 - Σαν σήμερα πέθανε ο «Θεός» της Formula 1

Πρωτομαγιά: Οι δήμοι μετατρέπουν την Αττική σε «κήπο»

Πρωτομαγιά 2023: Ποιοι δουλεύουν σήμερα και πώς θα αμειφθούν