MEDIA

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μακάρι ο Γιώργος Κιμούλης να κερδίσει τις αγωγές - Το είδωλό μου»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μακάρι ο Γιώργος Κιμούλης να κερδίσει τις αγωγές - Το είδωλό μου»
GLOMEX

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τάσσεται υπέρ του Γιώργου Κιμούλη τον οποίον θεωρεί «είδωλο» και δεν μπορεί να δεχτεί τα όσα τον κατηγορούν

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Κιμούλη με το ΣΕΗ και τους συναδέλφους του.

«Είχα την χαρά και την τιμή σε μία παραγωγή μου πριν δυο χρόνια, όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο και ήταν ένας δαχτυλοδεικτούμενος άνθρωπος, να μας δώσει τα φώτα του και να μας βοηθήσει με τη σκηνοθετική του ματιά σε μια παράσταση.

Δεν έχει καμία σχέση αυτό που είδα εγώ με τα μάτια μου, ένας γλυκύτατος άνθρωπος με συμβουλές, αγάπη, αγκαλιές, εκτίμηση από όλο τον θίασο. Είμαι απόλυτα σίγουρος πως όλα αυτά που βλέπω και ακούω είναι πράγματα τραβηγμένα. Πιστεύω πως έναν άνθρωπο με αυτή τη συμπεριφορά, θα τον είχε ξεράσει πολύ νωρίτερα ο χώρος.

Ο Γιώργος Κιμούλης χαίρει άκρας εκτίμησης στο θεατρικό προσκήνιο και παρασκήνιο και των ηθοποιών και του κόσμου. Και αυτό αποδεικνύεται και από τα απανωτά sold out που έχει κάνει φέτος.

Ανυπομονώ να τελειώσει αυτή η υπόθεση και μακάρι να κερδίσει και τις αγωγές. Αλήθεια το λέω. Και ζητώ συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες. Αλλά πραγματικά δε μπορώ να το δεχτώ αυτό για τον Γιώργο Κιμούλη και προβλέπω πως σύντομα θα εκπλαγούμε.

Όλοι είμαστε με το metοo, αλλά μέχρι το σημείο που δε γίνονται παρανοήσεις. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το είδωλό μου έχει αυτά τα κτηνώδη χαρακτηριστικά. Επειδή έβλεπα τηλεόραση εκείνο το πρωί που ήταν η Ζέτα Δούκα στη Δανάη Μπάρκα, αισθάνθηκα πως κάτι δεν πάει καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.