MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Επιβεβαιώνεται η ανατρεπτική εξέλιξη - «Τόσο κακό όλο αυτό...»

Survivor All Star Spoiler: Επιβεβαιώνεται η ανατρεπτική εξέλιξη - «Τόσο κακό όλο αυτό...»

Επιβεβαιώνονται σιγά-σιγά οι φήμες για την οικειοθελή αποχώρηση παίκτη από το Survivor All Star. Ο τρόπος με τον οποίο φτάνει στη συγκεκριμένη απόφαση είναι τόσο κακός...

Οι πληροφορίες ότι στο αποψινό επεισόδιο θα έχουμε μια μεγάλη ανατροπή που θα αλλάξει τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, επιβεβαιώνονται και φέρνουν τα «πάνω-κάτω» στο Survivor All Star.

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» αποκαλύπτεται ότι στο Συμβούλιο θα υπάρχει πριν τη ψηφοφορία μια μεγάλη ανατροπή. Τότε η Φαίη Σκορδά ρώτησε «Θα φύγει κι άλλος;»

Η απάντηση του ρεπόρτερ του Survivor ήταν: «Δεν έχει σημασία τι θα γίνει. Ο τρόπος όμως που φτάσαμε σε αυτό που θα δούμε, είναι τόσο κακό όλο αυτό που έχει συμβεί»

Survivor All Star Spoiler: Οικειοθελής αποχώρηση «βόμβα» - Αυτός ο παίκτης αποτελεί παρελθόν

Σαν «βόμβα» έσκασε στην παραγωγή αλλά και σε Διάσημους και Μαχητές η πληροφορίας ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης εκδήλωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει οιεκιοθελώς από το παιχνίδι.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να παρθεί σήμερα πριν την έναρξη της αποψινής ψηφοφορίας.

Το μεγάλο ερώτημα που παραμένει είναι αν θα διεξαχθεί κανονικά η ψηφοφορία για τους παίκτες που χάνουν σήμερα στο αγώνισμα ασυλίας. Σύμφωνα με το μέχρι σήμερα ιστορικό των οικειοθελών αποχωρήσεων, αν ένας παίκτης εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση δηλώσει να αποχωρήσει τότε η διεξαγωγή της ψηφοφορίας γίνεται κανονικά.

Άραγε την Πέμπτη θα έχουμε κανονική αποχώρηση ή θα μετατεθεί για την επόμενη εβδομάδα;