MEDIA

Survivor All Star: Δεν άντεξε και αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι ο Στέλιος Χαντάμπακης

Survivor All Star

Survivor All Star: «Πάγωσαν» όλοι στο άκουσμα της οικειοθελής αποχώρησης του Στέλιου Χανταμπάκη.

Μπορεί το παιχνίδι πλησιάζει προς το τέλος του, ωστόσο κάποιοι παίκτες δείχνουν να μην αντέχουν άλλο τις συνθήκες που βιώνουν στο Survivor All Star.

Σαν «βόμβα» έσκασε στην παραγωγή αλλά και σε Διάσημους και Μαχητές η ανακοίνωση του Στέλιου Χανταμπάκη να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση στο Συμβούλιο του Νησιού:

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω.
Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι».

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον παίκτη αν αυτή είναι η τελική του απόφαση, με τον παίκτη να απαντά: «Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε έξι χρόνια που τελείωσε το Survivor του ’17 αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο πρώην - πλέον - παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τις πρώτες αντιδράσεις μετά την αποχώρηση του Στέλιου.