MEDIA

Τι φέρνει η νέα εβδομάδα στη μυθοπλασία – Ποια μέρα δεν θα προβληθούν οι σειρές

Τι φέρνει η νέα εβδομάδα στη μυθοπλασία – Ποια μέρα δεν θα προβληθούν οι σειρές

Έρχονται ανατρεπτικά επεισόδια αλλά και αλλαγές στον προγραμματισμό

Έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και σαρώνουν σε ποσοστά τηλεθέασης. Οι σειρές της βραδινής ζώνης είναι οι πρωταγωνίστριες της σεζόν, ενώ -όσο οδεύουμε προς το τέλος της χρονιάς- το ενδιαφέρον μεγαλώνει.

Αυτή την εβδομάδα οι παραγωγές μυθοπλασίας υπόσχονται να καθηλώσουν, με επεισόδια γεμάτα ανατροπές και σεναριακές εκπλήξεις. Στη «Γη της Ελιάς», στο MEGA, που προβάλλεται στις 21.00, ο Αλέξης μαθαίνει ότι η Μαργαρίτα φιλοξενεί στο σπίτι της τη Θεοδώρα και ζητά εξηγήσεις. Ο Πότης και η Άννα κάνουν πρόβες για την πρώτη μουσική βραδιά. Η Μυρτάλη φτάνει στα όριά της, καθώς ο Αλέξης ξεσπά τα νεύρα του σε εκείνη. Παράλληλα, ενημερώνει την Ισμήνη ότι θέλει να της πουλήσει ένα μεγάλο ποσοστό από το εργαστήριο καλλυντικών και να φύγει. Η Ασπασία, μετά από καιρό, νιώθει ότι πατάει γερά στα πόδια της κι αποφασίζει να διακόψει τις συνεδρίες. Η Εύα πνίγεται από τα χρέη και δεν μπορεί να τη βοηθήσει ούτε ο Χρήστος.

Στο «Μαύρο Ρόδο», που παίρνει το lead in», θα δούμε την Ελισάβετ να δίνει στην Αυξεντία το αδιάβαστο γράμμα του Πέτρου για να το πετάξει. Ο Γιώργος έχει εγκαταστήσει το σύστημα παρακολούθησης και βλέπουν μαζί με την Κασσιανή την Αυξεντία να κρύβει το γράμμα στο κελί της. Ο Φραγκίσκος αγανακτεί με τον Πέτρο και του λέει ότι αν συνεχίσει να μην δίνει σημασία στη δουλειά θα διακόψει τη συνεργασία τους.

Η Αλεξία εξηγεί στον Πέτρο πώς ό,τι κι αν κάνει εκείνος για να μεταπείσει την Ελισάβετ, θα είναι μάταιο αν η ίδια δεν δει τα πράγματα αλλιώς. Η Φιλαρέτη εξηγεί στην Ελισάβετ ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζει τη σχέση της με τον Πέτρο ως αμαρτία. Τι θα συμβεί στην Τρίπολη μεταξύ του Σταυρίνου και της Γιάννας όταν συναντηθούν με τους νέους τους συντρόφους; Ο Βίκος αποκαλύπτει στην Κύρα όλη την αλήθεια για την εμπλοκή του στο φόνο της κόρης της.

Στον «Σασμό», που καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA κλέβει τις εντυπώσεις, η Αργυρώ και ο Αστέρης ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Παντελή για τη μεταξύ τους συνάντηση. Εκείνος, όμως, φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι. Την ίδια ώρα, η Στέλλα συμβουλεύει τον Αστέρη να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση του με την Αργυρώ, αυτός όμως είναι μπερδεμένος.

Ο Ευθύμης αναθέτει στον Βαγγέλη τις δουλειές του, ενώ η Βασιλική ανακοινώνει στον Μαθιό τη διαμονή του στο ξενοδοχείο, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Ο Παύλος παραδίδει το όπλο στον Αντώνη, ο οποίος το στέλνει για βαλλιστική εξέταση. Η σκιά της κατάρας πλανιέται πάνω από τις δύο οικογένειες, τη στιγμή που η Καλλιόπη δείχνει αποφασισμένη να ανακαλύψει τι συμβαίνει ανάμεσα στον γιο της και την Αργυρώ.

Οι τρεις προαναφερθείσες σειρές, να σημειωθεί, δεν θα προβληθούν το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαϊου λόγω του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.