MEDIA

Debate και Eurovision φέρνουν μεγάλες αλλαγές στην TV

Debate και Eurovision φέρνουν μεγάλες αλλαγές στην TV

Η εβδομάδα ξεκινά και το τηλεοπτικό ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο debate και τη Eurovision.

Σημαντικές αλλαγές στον προγραμματισμό των καναλιών κάνουν τα στελέχη, καθώς δύο διαφορετικού είδους τηλεοπτικά γεγονότα θα φέρουν τα πάνω κάτω αυτή την εβδομάδα.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, θα παρακολουθήσουμε το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη 10 Μαϊου. Ο δημόσιος διάλογος μεταξύ των κομμάτων θα λάβει χώρα στο στούντιο της ΕΡΤ, ωστόσο αναμένεται να μεταδοθεί από όλα τα κανάλια όπως συμβαίνει συνήθως. Έτσι, στις 21.00 της ίδιας ημέρας, στον ALPHA δεν θα προβληθεί επεισόδιο της σειράς «Σασμός». Στην ίδια λογική, οι φανατικοί του «Survivor All Star» δεν θα παρακολουθήσουν αγώνισμα επάθλου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα βγει στον αέρα μέχρι και την Τρίτη.

Όσον αφορά στο MEGA, το μόνο βέβαιο είναι ότι «Η Γη της Ελιάς» δεν θα συντροφεύσει τους τηλεθεατές καθώς ήταν από την αρχή προγραμματισμένη η μετάδοση του ματς μεταξύ Μίλαν και Ίντερ δικαιωμάτων Champions League. Λόγος για τον οποίο ο σταθμός προχώρησε σε μια ρηξικέλευθη πρόταση και έστειλε επιστολή στους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα έτσι ώστε να διεξαχθεί μία μεταξύ τους τηλεμαχία. Το κανάλι, υπογράφοντας συμφωνία για τη μετάδοση των εν λόγω αγώνων, έχει κάποιες συμβατικές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορεί να μην πραγματοποιεί.

Παράλληλα, το Σάββατο 13 Μαϊου, οι Eurofans θα απολαύσουν τον τελικό της Eurovision μέσα από την ΕΡΤ. Πρόκειται για ένα σημαντικό τηλεοπτικό event για τους λάτρεις του θεσμού, ειδικά αν ο Βίκτωρ Βερνίκος προκριθεί από τον Β’ Ημιτελικό, κι έτσι οι ιθύνοντες κάποιων καναλιών αποφάσισαν να αλλάξουν τα σχέδιά τους! Συγκεκριμένα, το «Just the 2 of us» με τον Νίκο Κοκλώνη θα βγει στον αέρα την Παρασκευή στις 21.00 και όχι το Σάββατο στις 20.00.

Η all star αγαπημένη επιτροπή, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής, και η Καίτη Γαρμπή φοράνε τα καλά τους και παίρνουν θέση σε νέα ημέρα για μία και μόνο φορά. Το ίδιο, βέβαια, και τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια που θα ανέβουν στο stage. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, το «Σπίτι με το MEGA» πατάει pause για ένα Σάββατο και δίνει τη θέση του σε ελληνικές και ξένες ταινίες.