MEDIA

Στέλιος Διονυσίου: «Συνάδελφοι ήθελαν να μου φρενάρουν την καριέρα»

Στέλιος Διονυσίου: «Συνάδελφοι ήθελαν να μου φρενάρουν την καριέρα»

Στέλιος Διονυσίου: Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο πως δέχθηκε πόλεμο ακόμα και από την ίδια του την δισκογραφική στην δουλειά του 

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου στο MEGA, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για μία νέα σειρά που ετοιμάζει για τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου αλλά και τον «πόλεμο» που έχει δεχτεί στην καριέρα του.

Αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει, το οποίο αφορά τον πατέρα του. «Είμαστε στο τελικό στάδιο πριν πέσουν οι υπογραφές, για να γίνει σειρά η ζωή του Στράτου Διονυσίου. Η σειρά με τη ζωή του Στράτου Διονυσίου θα είναι 12 επεισόδια. Θα μου άρεσε να ακούγεται η φωνή μου στη σειρά. Έχω παίξει ξανά ως ηθοποιός», είπε, ενώ πρόσθεσε γελώντας, «Δεν θα μπορούσα να παίξω τον Στράτο, γιατί δεν υπήρξε ποτέ παχουλός».

«Όταν με φώναξε ο πατέρας μου να ανεβώ στην πίστα ήθελα να φύγω, με έφεραν σηκωτό οι σερβιτόροι. Ήμουν αγχωμένος και μου λέει στο αυτί "κλείσε τα μάτια και τραγούδα". Όταν γύρισα να τον κοιτάξω, ήταν δακρυσμένος και ήταν σαν να μου λέει προχώρα. Στις συνεντεύξεις ο πατέρας μου έλεγε "θα ακούσετε τον Στελάρα και θα δείτε"», ανέφερε ο Στέλιος Διονυσίου.

Παράλληλα μίλησε για τα τραγούδια τα οποία έγιναν επιτυχίες από άλλους καλλιτέχνες και είχε τραγουδήσει πρώτος σε ντέμο. «Έχω κάνει ντέμο το "Τρένο" της Βίσση, δεν ξέρω γιατί δεν το είπα σε κάποιον δίσκο μου. Μου είχαν δώσει τα πρώτα τραγούδια του Πλουτάρχου "Φυσάει πολύ" και "Φίλε", αλλά δεν τα είπα».

Ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε και για το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της καριέρας του δέχθηκε σαμποτάζ ακόμα και από συναδέλφους του, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Δέχθηκα πόλεμο στη δουλειά μου ακόμα και στην ίδια μου τη δισκογραφική. Ήθελαν συνάδελφοι να μου φρενάρουν την καριέρα. Μου είπαν ότι τα τραγούδια μου, δεν παίζουν στο ραδιόφωνο, επειδή έχουν πολύ μπουζούκι».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή. «Η δουλειά μου δεν επηρέασε την προσωπική μου ζωή. Θα ξαναπαντρευόμουν, δεν λέω ποτέ όχι. Με τη σύντροφό μου κάνουμε την ίδια δουλειά. Θα έλεγα ναι στα παιδιά μου να ασχοληθούν με το τραγούδι, αν έχουν ταλέντο. Δεν αξίζει όμως να χαλάς το στομάχι σου, για 2 μέρες δουλειά, για να πάρεις ένα μεροκάματο», είπε.

Τέλος, αναφορικά με την περιοδεία του δήλωσε: «Πάω για περιοδεία στην Αμερική με τα αδέρφια μου. Υπάρχει πρόταση να πάμε με την Πίτσα Παπαδοπούλου Αυστραλία».