MEDIA

J2US: Η αποκάλυψη της Καίτης Γαρμπή για το «OPA» του Αλκαίου

J2US: Η αποκάλυψη της Καίτης Γαρμπή για το «OPA» του Αλκαίου
Glomex

J2US: Όταν ήρθε η ώρα για την Καίτη Γαρμπή να κάνει την δική της κριτική για την εμφάνιση του ζευγαριού αποκάλυψε πώς έφτασε το τραγούδι μέχρι τον διαγωνισμό. 

Βραδιά Eurovision σήμερα στο J2US ή μάλλον για να το πούμε με τους όρους του σόου Κοκλοβίζιον, με τους παίκτες να ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει μέσα από τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Σε μία από αυτές τις στιγμές ο Φοίβος Παπαδάκης και η Χριστίνα Μαραγκόζη ερμήνευσαν το αξέχαστο "OPA" με το οποίο ο Γιώργος Αλκαίος εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2010.

Όταν ήρθε η ώρα για την Καίτη Γαρμπή να κάνει την δική της κριτική για την εμφάνιση του ζευγαριού αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία που κρύβεται πίσω από την συμμετοχή του τραγουδιού στον διαγωνισμό.

«Την εποχή που ο Αλκαίος πήγε το 2010, είχε μία εταιρεία με τον Διονύση, τους "Friends". Ο Διονύσης (σ.σ. Σχοινάς) με τον στιχουργό Γιάννη Αντωνίου προέτρεψαν τον Αλκαίο να καταθέσει το τραγούδι στην ΕΡΤ», είπε η Καίτη Γαρμπή προσθέτοντας: «Και μάλιστα ο ίδιος ο Διονύσης το παρέδωσε στην ΕΡΤ και τους στίχους, εκτός από τον Γιάννη έγραψε και ο Διονύσης και ο αδερφός του και κάποιοι φίλοι».