MEDIA

J2US: «Ήμουν έτοιμη να πάω στη Eurovision από... θυμό» - Τι αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή

J2US: «Ήμουν έτοιμη να πάω στη Eurovision από... θυμό» - Τι αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή
Glomex

J2US: Ένα βήμα από την Eurovision έφτασε πριν από πολλά χρόνια η Δέσποινα Βανδή και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη

Στο live του J2US που ήταν γεμάτο μελωδίες Eurovision πολλές ήταν και οι ιστορίες από διαγωνιζόμενους, κριτές και καλεσμένους σχετικά με τον διαγωνισμό τραγουδιού.

Σε μία αποκάλυψη για την χρονιά που παραλίγο να πάει στην Eurovision έκανε η Δέσποινα Βανδή, με αφορμή την εμφάνιση της Φελίσια ως άλλη... Καλομοίρα στο Secret Combination.

Δεν είναι κρυφό ότι αρκετές φορές το όνομα της Δέσποινας Βανδή έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων για την εκπροσώπησή της χώρας μας, αλλά και για τον λόγο που δεν έχει βρεθεί ακόμα στη σκηνή της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Και αυτή τη φορά η τραγουδίστρια ερωτήθηκε επί του θέματος και αποκάλυψε ένα περιστατικό που μας πάει πίσω στο 2005, τότε που την χώρα μας έφτασε στην πρώτη θέση της Ευρώπης η Έλενα Παπαρίζου.

«Η Eurovision είναι για τα νέα παιδιά, για να πηγαίνουν και να δείχνουν τις ικανότητες που έχουν. Έχω δεχθεί πρόταση πολλάκις και έφτασα πάρα πολύ κοντά στο να πάω», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Θα σας πω εν τάχει αυτή την ιστορία. Είμαι στη Θεσσαλονίκη, έχει τραγουδήσει η Έλενα το 2005, έχω ξετρελαθεί και θεωρούσα δεδομένο ότι είναι νικήτρια. Στην αρχή όμως η Έλενα δεν ψηφιζόταν από τον κόσμο. Θυμάμαι δούλευα, η Μελίνα ήταν μωρό στην κούνια και έπρεπε να φύγω να πάω στο μαγαζί που τραγουδούσα», περιέγραψε η Δέσποινα Βανδή.

«Ήμουν στο αυτοκίνητο, είχα τρελαθεί και σε όλη τη διαδρομή μέχρι το μαγαζί σκεφτόμουν: ε όχι ρε, δεν ψηφίζετε την Παπαρίζου, τώρα θα δείτε τι θα σας κάνω, θα έρθω του χρόνου. Είχα θυμώσει πάρα πολύ», προσθέτει η τραγουδίστρια.

«Φτάνω στο μαγαζί και μου είπαν ότι η Έλενα είχε εκσφενδονιστεί στην πρώτη θέση, εκεί που άξιζε να είναι. Ήταν η πιο κοντινή φάση που έφτασα ποτέ με τη Eurovision, από θυμό που δεν ψήφιζαν την Έλενα», κατέληξε η Δέσποινα Βανδή.