MEDIA

Eurovision 2023: «Καταπέλτης» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την ΕΡΤ - «Έκαναν κακό στο παιδί»

Eurovision 2023: «Καταπέλτης» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την ΕΡΤ - «Έκαναν κακό στο παιδί»
GLOMEX

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καταπέλτης για την ΕΡΤ και την επιλογή του Βίκτωρα Βερνίκου στη φετινή Eurovision

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Σοφία Βόσσου χάρισαν μοναδικές στιγμές που έφεραν αναμνήσεις από το παρελθόν τραγουδώντας στη σκηνή του J2US την «Άνοιξη».

«Όταν με πήραν από την εταιρεία ότι θα γίνει η «Άνοιξη» και θα ναι η Σοφία και ζωντανά ξέχασα κάθε μέτρο προφύλαξης και ήρθα», δήλωσε αρχικά.

Άφησε μάλιστα ένα μικρό παράπονο από την ΕΡΤ ότι ξεχνάει τους στιχουργούς και τους ανθρώπους που είναι πίσω από κάποια επιτυχία της Eurovision. «Τη Σοφία την τιμούν και η ΕΡΤ, πάει στο Ισραήλ και εμένα με έχει ξεχάσει γιατί συνήθως οι συνθέτες και οι στιχουργοί πάνε στα αζήτητα».

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της Eurovision με τον Βίκτωρα Βερνίκο και τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καταπέλτης. «Ένα ατόπημα, ένα ολίσθημα της κρατικής τηλεόρασης. Έβαλαν ένα άπειρο παιδί με ένα τραγούδι που δεν είχε υπόσταση να κάτσει και να πάρει στην πλάτη του την ελληνική συμμετοχή. Λάθος λάθος λάθος. Δεν είναι η ευθύνη στο παιδί αλλά είναι στην κρατική τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά ο Μικρούτσικος.

Η Σοφία Βόσσου με τη σειρά της σχολίασε: «Είναι 16 χρονών το παιδί αυτό και είναι στο όριο να είναι Eurovision junior και όχι σε Eurovision κανονική»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνέχισε να εκφράζει τα παράπονά του για την ΕΡΤ και τον τρόπο που φέρθηκαν στον 16χρονο Βερνίκο: «Πιστεύω ότι περισσότερο κακό δεν έκανε στην Ελλάδα, περισσότερο στη ψυχολογία αυτού του παιδιού και στο εύθραυστο του χαρακτήρα του που πάει με τόσο ενθουσιασμό και τρώει τα μούτρα του και γίνεται κομματάκια και καυσόξυλα για τον χειμώνα. Δεν έπρεπε για αυτό το παιδί πρώτα και την Ελλάδα μετά»