MEDIA

Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος δίνει το απόλυτο spoiler - «Θα έχουμε δράματα, χαμός θα γίνει»

Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος δίνει το απόλυτο spoiler - «Θα έχουμε δράματα, χαμός θα γίνει»
GLOMEX

Ο Δημήτρης Λάλος ή αλλιώς ο «Μαθιός», μιλάει για τον 3ο κύκλο του «Σασμού» και τη δική του συμμετοχή.

Ο Δημήτρης Λάλος ή αλλιώς ο «Μαθιός» συνδέθηκε ζωντανά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» και μίλησε για τον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» και έδωσε spoiler για τα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια.

«Μια πετυχημένη σειρά, ένα επιτυχημένο καλλιτεχνικό δημιούργημα, όπως είναι ο “Σασμός”, δεν μπορούμε παρά να τον στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό διότι το αγαπήσαμε και ο κόσμος μας αγάπησε μέσα από αυτό. Παρηγορούμε τον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος.

«Οι δουλειές μας, είναι οι άνθρωποί μας, είναι αυτοί που συναναστρεφόμαστε καθημερινά και θέλω να πω ότι έχουμε γίνει οικογένεια και μαζί με όλη την Ελλάδα κάνουμε κάτι το οποίο αφήνει ιστορία. Αυτό δεν θα μπορούσαμε να μη το στηρίξουμε, να είμαστε μαζί του και να συνεχίσουμε και 3η χρονιά βεβαίως. Και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό έτσι ώστε, όχι μόνο να μην κάνει κοιλιά αλλά να γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό», απάντησε στο πάνελ μιλώντας με πολλή αγάπη για τη σειρά.

Μάλιστα ο Δημήτρης Λάλος έδωσε και ένα σημαντικό spoiler για το μεγάλο φινάλε του Σασμού.

«Να σας πω κάτι. Πραγματικά, κυρίως στα τελευταία επεισόδια και γενικά στον Σασμό μου έχει δοθεί η ευκαιρία να παίξω καταστάσεις που ούτε θα τις ονειρευόμουν ως ηθοποιός να τις περπατήσω. Τα τελευταία επεισόδια και αυτά που έχω καλεστεί να παίξω πραγματικά είναι για κάθε ηθοποιό μια πρόκληση και μια ευλογία. Αυτά που θα δείτε στα επόμενα επεισόδια... Θα έχουμε δράματα. Χαμός θα γίνει. Αλήθεια σας το λέω. Διαβάζουμε τα επεισόδια και περιμένουμε κάθε μέρα πότε θα βγει το επόμενο», αποκάλυψε ο ηθοποιός.