MEDIA

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Αυτό είναι το τέλος της σειράς - Στο ψυχιατρείο ο Γεράσιμος

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Αυτό είναι το τέλος της σειράς - Στο ψυχιατρείο ο Γεράσιμος

Ολοκληρώνεται φέτος η σειρά «Μαύρο Ρόδο». Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα γίνουν γονείς και η αποκάλυψη αυτή θα στείλει τον Γεράσιμο στο ψυχιατρείο

Η εγκυμοσύνη της Ελισάβετ όπου να ναι θα γίνει γνωστή και στη σειρά θα έρθουν τα πάνω - κάτω ειδικότερα στη ζωή του τριγώνου των πρωταγωνιστών, δηλαδή στον Πέτρο, την Ελισάβετ και τον Γεράσιμο.

Σύμφωνα με το TV24 το τελευταίο επεισόδιο θα το δούμε στις οθόνες μας στις αρχές Ιουλίου και θα είναι το 142ο στη σειρά, ενώ είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει επόμενη σεζόν.

Ο Πέτρος με την Ελισάβετ θα παντρευτούν και θα γίνουν γονείς ενός κοριτσιού. Το ζευγάρι αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα που έζησαν με κανέναν να μην είναι εμπόδιο στη σχέση τους πλέον, ούτε καν ο Γεράσιμος. Η κόρη τους θα πάρει το όνομα Αγγελική από τη μητέρα του Πέτρου και θα επιστρέψουν στη Γερακιανή εκεί που ξεκίνησε η μεγάλη τους αγάπη.

Ο Γεράσιμος θα μάθει σε έξαλλη κατάσταση ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος και φοβάται ότι θα τη χάσει για πάντα αν γεννηθεί αυτό το μωρό και έτσι με κάθε τρόπο προσπαθεί να την πείσει ότι ανήκει στο μοναστήρι και τον Θεό.

Από την άλλη ο Μητροπολίτης μαθαίνει πως η Ελισάβετ είναι έγκυος και προσπαθεί να της εξηγήσει ότι αυτό αποκλείει την κουρά της: «Η κουρά σου θα πάρει αναβολή και δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να σε διώξω από το μοναστήρι», της λέει και εκείνη παρακαλάει να μείνει: «Σας παρακαλώ, είμαι σίγουρη πως θέλω να μείνω στον οίκο του Κυρίου! Δεν θέλω να πάω αλλού». Εκείνος επιμένει: «Το σωστό κόρη μου είναι να πας και να ζήσεις με τον πατέρα του παιδιού σου και να ζήσεις μια ζωή έξω από το μοναστήρι», της λέει και ο Γεράσιμος γίνεται έξαλλος όταν το μαθαίνει. Η βραδινή άφιξη του Πέτρου στο χωριό, έξω από το μαγαζί της Ευτυχίας, όπου γίνονται οι αρραβώνες της Τασούλας με τον Σταυρίνο, θα βγάλει τον Γεράσιμο εκτός εαυτού. Του επιτίθεται και του φωνάζει:

«Πάλι εδώ είσαι ρε; Εξαιτίας σου διώχνουν την Ελισάβετ από το μοναστήρι, έτσι την αγαπάς; Με το να την απομακρύνεις από τη ζωή της;», και αρχίζει να τον βαράει μέχρι που επεμβαίνουν οι ψυχραιμότεροι.

Μετά την κρίση αυτή του Γεράσιμου όλοι προσπαθούν να τον πείσουν να τον δει ένας γιατρός. Εκείνος αρνείται πεισματικά και εξακολουθεί να μιλάει μόνο για την Ελισάβετ. Ο Πέτρος επιστρέφει στην Πάτρα, αλλά σύντομα ο Θέμης θα του αποκαλύψει πως η Ελισάβετ περιμένει το παιδί του! Φεύγει άρον-άρον για τη Γερακιανή, ενώ τελικά ο Γεράσιμος νοσηλεύεται σε νευρολογική κλινική. Μόνο που μέσα στο παραμιλητό του αρχίζει να ξεστομίσει αλήθειες που θα ανάψουν φωτιές.

Και τότε όλα θα πάρουν ξανά άλλη τροπή.