MEDIA

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος πανηγύρισε την αποχώρηση του Κόρο

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος πανηγύρισε την αποχώρηση του Κόρο
Glomex

«Όλοι εσείς εκεί, εκτός του Νίκου είσαστε ψεύτικοι», τονίζει ο Τριαντάφυλλος σε στόρι του στο Instagram για το Survivor All Star.

Η αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι από το Survivor All Star μπορεί να λύπησε κάποιους, ωστόσο υπήρχαν και κάποιοι άλλοι που χάρηκαν. Μάλιστα, ένας πρώην παίκτης που δεν συμμετείχε στο φετινό ριάλιτι όχι μόνο χάρηκε αλλά πανηγύρισε κιόλας με ανάρτησή του στα social media.

Ο λόγος φυσικά για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος από όταν συμμετείχε στο παιχνίδι είχε κόντρα με τον Κόρο. Όπως φαίνεται του το κρατάει μανιάτικο και με κάθε ευκαιρία διατυμπανίζει τη δυσαρέσκειά του για εκείνον αλλά και άλλους παίκτες που δεν συμπαθεί.

Ο τραγουδιστής ανέβασε story στο Instagram αμέσως μετά την αποχώρηση του Κόρο και έγραψε ένα εκτενές σχόλιο στο οποίο δείχνει την στήριξη του προς το Νίκο Μπάρτζη, ενώ παράλληλα «τα βάζει» με αρκετούς από τους εναπομείναντες παίκτες.

Το post του Τριαντάφυλλου για τον Κόρο:

«Αχ Ηλία μου Μπόγδανε έμεινες παγωτό που είπε ο καλός σου φίλος ότι θέλει νικητή τον Σάκη. Μα όλοι εσείς εκεί, εκτός του Νίκου είσαστε ψεύτικοι, δεν υπήρξε ποτέ τελικά φιλία, δεν υπήρξε τίποτα και επιτέλους σιγά σιγά επιβεβαιωνόμαστε όλοι εμείς. Πιο πολύ σήμερα Ηλία μου για σένα στεναχωρήθηκα μέσα στη χαρά χιλιάδων εδώ μέσα αυτοί είσαστε. Μόνο Νίκος κι ας το πάρει όποιος θέλει. Αλλά εμείς μόνο Νίκος με την αλήθεια».