MEDIA

Κατερίνα Καινούργιου: Ένταση στον αέρα με την Ρίκα Διαλυνά - «Τώρα μιλάτε μαζί μου»

Κατερίνα Καινούργιου: Ένταση στον αέρα με την Ρίκα Διαλυνά - «Τώρα μιλάτε μαζί μου»
Glomex

Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που της φέρθηκαν.

Ένταση επικράτησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου βγήκε να μιλήσει η ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά για το βίαιο περιστατικό που βίωσε.

Η ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπη με έναν άνθρωπο που προσπάθησε να την στραγγαλίσει και κλήθηκε να αφηγηθεί τι της συνέβη. Ωστόσο, έδειξε την δυσαρέσκειά της, με τον τρόπο που της φέρθηκαν στην εκπομπή.

«Λυπάμαι που έγινε το σημερινό γιατί η ευγένεια που έχω μάθει από το σπίτι μου, με κράτησε στην εκπομπή σας. Διαφορετικά, ύστερα από όσα πέρασα κι άκουσα, θα έφευγα», είπε η κυρία Διαλυνά.

Αμέσως η Κατερίνα Καινούργιου της απάντησε: «Μισό λεπτό κ. Διαλυνά. Μιλάτε μαζί μου, είμαι η Κατερίνα. Τι ακούσατε από εμάς; Μήπως είδατε κάποια άλλη εκπομπή και σας μίλησε άσχημα κάποιος άλλος;»

«Δεν ξέρω ποιος. Μου έβαλαν να πω γρήγορα γρήγορα», απάντησε η ηθοποιός με την παρουσιάστρια να της λέει: «Αν είναι λάθος κάποιου συναδέλφου δημοσιογράφου στο κοντρόλ, ζητώ προσωπικά συγγνώμη. Σας σεβόμαστε πάρα πολύ και είναι τιμή μας που είστε στην εκπομπή. Τώρα μιλάτε μαζί μου.»