MEDIA

Ράνια Τζίμα: Νέα κόντρα με τον Γιάννη Πρετεντέρη – «Να ξέρουμε τα ελληνικά μας»

Ράνια Τζίμα: Νέα κόντρα με τον Γιάννη Πρετεντέρη – «Να ξέρουμε τα ελληνικά μας»
Mega

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ έφεραν σε σύγκρουση τη Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη, στον «αέρα» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή μετά τα αποτελέσματα των εκλογών. Τα βλέμματα έχουν πέσει στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η βαριά ήττα από τη Νέα Δημοκρατία έφερε προβληματισμό αλλά και συνεδρίαση των οργάνων του κόμματος. Το θέμα αυτό απασχόλησε, όπως ήταν λογικό, και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όπου και πάλι η Ράνια Τζίμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης διαφώνησαν έντονα.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει ότι θα πάρουμε αποφάσεις τον Σεπτέμβριο. Άμεσες αποφάσεις από τον Μάιο τον Σεπτέμβριο πρώτη φορά ακούω… Τι αποφάσεις θα πάρουν; Ας μην αλλάξουν τίποτα, αλλά άμεσες αποφάσεις στον Σεπτέμβριο δεν υπάρχουν», ανέφερε ο έμπειρος δημοσιογράφος για να προκαλέσει παρέμβαση από τη Ράνια Τζίμα.

«Ο Σωτήρης (σ.σ. Μπολάκης, ρεπόρτερ ΣΥΡΙΖΑ) λέει ότι η πρώτη συζήτηση είναι για το τι θα πούνε στους πολίτες εν όψει των εκλογών. Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τι θέλει να κάνει, που θέλει να πάει την χώρα…», σχολίασε.

«Αυτό δεν λέγεται αποφάσεις. Αποφάσεις είναι αποφασίζω. Αυτό είναι συζήτηση» απάντησε ο Γιάννης Πρετεντέρης. «Ναι, αλλά δεν θέλει αυτό απόφαση μετά; Ότι θα δεν θα πούμε αυτό και θα πούμε κάτι άλλο; Λέμε τι είναι αυτό που λέει ο Σωτήρης στο ρεπορτάζ» συνέχισε η Ράνια Τζίμα.

«Αυτό θα το λύσουν μεταξύ τους. Δεν μας αφορά τι θα πούνε. Πάντως αυτό που είναι απόφαση σήμερα, δεν είναι άμεσο τον Σεπτέμβρη. Είναι για τον Σεπτέμβρη. Να ξέρουμε τουλάχιστον τα ελληνικά μας» απάντησε εκ νέου ο Γιάννης Πρετεντέρης, με τη Ράνια Τζίμα να κάνει έναν μορφασμό κουνώντας το κεφάλι της.