MEDIA

Survivor All Star: Μπέρδεψε τη Νέα Υόρκη με το Παρίσι η Μαριαλένα

Survivor All Star: Μπέρδεψε τη Νέα Υόρκη με το Παρίσι η Μαριαλένα

Survivor All Star: Η Μαριαλένα μπέρδεψε τη Νέα Υόρκη με το Παρίσι, την οποία έχει επισκεφτεί ξανά, χωρίς όμως τον Σάκη...

Απόψε ένα τεράστιο έπαθλο περιμένει την ομάδα που θα κερδίσει στο αποψινό αγώνισμα του Survivor All Star, καθώς θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη.

Αφού ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός το έπαθλο στις δύο ομάδες η Μαριλένα Ρουμελιώτη θέλησε να το σχολιάσει.

«Νέα Υόρκη, στο κέντρο του κόσμου, στην πόλη του φωτός. Εγω έχω ξαναπάει με τον στη Νέα Υόρκη σε αυτά που ανέφερες. Έχω χάσει τα λόγια μου, πρέπει να κερδίσουμε το έπαθλο», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Τι να πω και εγώ, δεν έχουμε πάει στη Νέα Υόρκη, μου το φύλαγε. Είναι όνειρο ζωής να πάω στη Νέα Υόρκη. Η κοπέλα μου έχει πάει στη Νέα Υόρκη αλλά όχι μαζί μου», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης από την πλευρά του.

Την ίδια ώρα η ένταση ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα κλιμακώνεται. Στο αποψινό επεισόδιο, Νίκος και Σπύρος εξαπέλυσαν τα βέλη τους, ο ένας στον άλλο.

«Αυτό δεν λέγε στρατηγική, αλλά κουτοπονηριά. Προβλέψιμος είσαι, όσο και να αυτοαναιρείσαι στη σκέψη σου ανά πάσα στιγμή είσαι προβλέψιμος. Έπρεπε να προστατέψω τον Ηλία. Αφού έχεις σχεδιάσει αυτό το κακόβουλο σενάριο και το υλοποίησε χθες με δύο μόλις ψήφους, έπρεπε να αλλάξω την ψήφο μου. Αφού έφτιαξες ένα πολύ ωραίο σενάριο εναντίον του Ηλία για να εξυπηρετήσεις δικό σου σκοπό, να αποβάλεις εμένα, γιατί δεν πρωταγωνιστείς και εσύ; Να βγεις και εσύ υποψήφιος» είπε αρχικά ο Μαρτίκας.

«Άλλαξε την ψήφο του, έδωσε εμένα για να μου κάνει επίθεση να φαίνομαι εγώ ο κακός. Έπρεπε κάποιον να ψηφίσω, δεν σημαίνει ότι θέλω να φύγει από το παιχνίδι ο Ηλίας. 'Έχουν εμμονή μαζί μου, φαίνεται. Το μόνο που συζητάνε είναι πώς θα στήσουν ένα πράγμα να κάνουν επίθεση στον Νίκο, ο Νίκος δεν ενοχλεί κανέναν και είναι πάντα πρωταγωνιστής, ο Νίκος φταίει και για την τρύπα του όζοντος» σχολίασε ο Μπάρτζης.

«Μπήκες με "μπιφτέκα" και την έχεις γυρίσει 1000 φορές» είπε τέλος, ο Σπύρος Μαρτίκας.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler 25/5: Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Survivor All Star Spoiler 25/5: Σκληρή μάχη για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη - Τιμωρημένος ο Καραγκούνιας

Survivor All Star - Λιανός: «Κατηγορήθηκα για τον τσακωμό Καραγκούνια και Μπάρτζη»