MEDIA

Survivor All Star: Επική τούμπα του Μάριου Πρίαμου - «Όλοι με κορόιδευαν για τη σαβούρα που έφαγα»

Survivor All Star: Επική τούμπα του Μάριου Πρίαμου - «Όλοι με κορόιδευαν για τη σαβούρα που έφαγα»
GLOMEX

Ο Μάριος Πρίαμος έφαγε επική τούμπα και έκανε τους Μαχητές να ξεσπάσουν σε γέλια

Ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor All Star προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στο συμβούλιο του νησιού που έκλεισε και το επεισόδιο της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τον παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι. «Το τηλεοπτικό κοινό μίλησε» είπε αρχικά ο παρουσιαστής. «Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας».

Πριν από την αποχώρηση ωστόσο είχαν προηγηθεί στιγμές στην καλύβα των δύο ομάδων με κάποιες στιγμές έντασης αλλά και στιγμές πλάκας.

Ενώ οι Μαχητές ηρεμούσαν στην παραλία, ο Μάριος Πρίαμος είχε ένα μικρό... ατύχημα. Ο παίκτης προσπάθησε να καθίσει στο αυτοσχέδιο παγκάκι την ώρα που μιλούσε μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ωστόσο το ξύλο υποχώρησε απρόσμενα από την θέση του με αποτέλεσμα ο Μάριος Πρίαμος να πέσει προς τα πίσω με τους υπόλοιπους να ξεσπούν σε γέλια.

«Είχα καταλάβει ότι κάτι ψιλογέρνει και δεν είναι τόσο σταθερό αλλά το ξέχασα μετά από λίγο. Πήγα να κάτσω κανονικά και έφυγαν τα τρία μπροστινά πόδια από τα έξι και είμαι σωριασμένος με όλους να γελάνε και να κοροϊδεύουν για τη σαβούρα που έφαγα» παραδέχθηκε ο παίκτης της μπλε ομάδας στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.