MEDIA

J2US: Αποχώρησαν Φοίβος Παπαδάκης και Χριστίνα Μαραγκόζη - Έρχεται secret concept

J2US: Αποχώρησαν Φοίβος Παπαδάκης και Χριστίνα Μαραγκόζη - Έρχεται secret concept

J2US: Δια στόματος Νίκου Κοκλώνη ανακοινώθηκε το ζευγάρι το οποίο δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το επόμενο live του J2US και αυτό είναι ο Φοίβος Παπαδάκης και η Χριστίνα Μαραγκόζη.

Ένα ακόμα live του J2US ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση ενός ζευγαριού.

Τα 8 ζευγάρια του σόου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ακόμα ένα Σάββατο, μετά από παύση μίας εβδομάδας λόγω των εκλογών της 21ης Μαΐου, και κατάφεραν άλλα να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και να αποσπάσουν ακόμα και 40ρια και άλλα να ακούσουν λίγο πιο μέτρια σχόλια για την εμφάνισή τους.

Το 12ο live όμως είχε και μία ηχηρή απουσία, αυτή του Γιάννη Παπαμιχαήλ και της Ειρήνης Μερκούρη, αφού το ζευγάρι δεν είχε κάνει πρόβες όλη την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι δεν μπόρεσε να διαγωνιστεί απόψε.

Δια στόματος Νίκου Κοκλώνη ανακοινώθηκε το ζευγάρι το οποίο δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το επόμενο live του J2US και αυτό είναι ο Φοίβος Παπαδάκης και η Χριστίνα Μαραγκόζη.

Η ανακοίνωση προκάλεσε την έκπληξη όλων, ωστόσο το κοινό αποφάσισε ότι δεν θα συνεχίσουν την παρουσία τους στο φιλανθρωπικό σόου του Alpha.

Η κριτική επιτροπή εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για την αποχώρηση των παικτών, με τον Σταμάτη Φασουλή μάλιστα να δηλώνει ότι επρόκειτο για ένα από τα αγαπημένα του ζευγάρια.

Αποχαιρετώντας το κοινό ο Νίκος Κοκλώνης έκανε λόγο και για ένα secret concept το επόμενο Σάββατο στο 13ο live του μουσικού φιλανθρωπικού σόου.