MEDIA

Από το «Σασμό» στη «Γη της Ελιάς» - Τι θα δούμε τη νέα εβδομάδα στις σειρές

Από το «Σασμό» στη «Γη της Ελιάς» - Τι θα δούμε τη νέα εβδομάδα στις σειρές

Οι παραγωγές μυθοπλασίας θα κρατήσουν συντροφιά στο κοινό με καταιγιστικά επεισόδια

Ο Μάιος αποχαιρετά σιγά σιγά και ένας μήνας απέμεινε για την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν. Οι αγαπημένες σειρές οδεύουν προς το τέλος τους και τα επεισόδια ανεβάζουν στα ύψη την αγωνία και το ενδιαφέρον του κοινού. Πώς θα ξεκινήσει, όμως, η εβδομάδα;

«Ο Παράδεισος των Κυριών», ALPHA, 20.00

Ο Άγης μαθαίνει ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας και αποφασίζει να το κρατήσει κρυφό. Η Πιπίτσα αποκαλύπτει ότι έφαγε σχεδόν όλα τα χρήματα που τους έχει δώσει ο Πάρης, κάνοντας τον Μάρκο έξαλλο. Η Αμαλία, με τη βοήθεια του Άγη, πείθεται να πάρει μια απόσταση από τον «Παράδεισο» και ζητά από τον Ντίνο και τη Μιράντα άδεια άνευ αποδοχών. Ο Πάρης και η Γεωργία ανακαλύπτουν ποιος κρύβεται πίσω από τις βρισιές στον τοίχο του σπιτιού της. Ο Χριστόφορος προτείνει στον Άγη να ξεκινήσει δουλειά στην τράπεζα και τον βάζει σε σκέψεις. Η Ματούλα επισκέπτεται τον Θανάση για να του ζητήσει να μην πει τίποτα στην Αμαλία.

«Σασμός», ALPHA 21.00

Ενώ για την Αιμιλία και τον Παύλο είναι μια δύσκολη μέρα, η Μαρίνα με τον Αντώνη περνούν μια όμορφη νύχτα, οι δυο τους. Όσο ο Ευθύμης σπρώχνει τον Βαγγέλη σε μοιραίες αποφάσεις, χωρίς επιστροφή, η Καλλιόπη μπαίνει σε σκέψεις με τα λόγια του αδερφού του Σταύρου και ανακαλύπτει κάτι που δεν θα της αρέσει καθόλου. Ο Αστέρης με την Αργυρώ πηγαίνουν στην παιδοψυχολόγο, αλλά προβληματίζονται με κάτι που τους λέει. Τη στιγμή που η Θοδώρα με τον Λευτέρη προχωρούν σε ευχάριστες δηλώσεις, η Βασιλική δίνει στον Μαθιό τη χαριστική βολή.

«Η Γη της Ελιάς», MEGA, 21.00

Ο Μάνος και η Μαρίνα ανακοινώσουν στον Ισίδωρο ότι το μωρό είναι αγόρι και σκοπεύουν να του δώσουν το όνομά του. Ο Γιώργης πηγαίνει βόλτα με το φουσκωτό τού Ορέστη, η Ευτυχία ζηλεύει και ο εκνευρισμός της είναι έκδηλος. Ο Στέφανος φεύγει για την Ισπανία και ο Φίλιππος με τη Βασιλική τον συνοδεύουν στο αεροδρόμιο. Ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι, καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν θα πάρει ποτέ πίσω τα χρήματα που της δάνεισε. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος των Βρεττάκων κάνει σύσκεψη χωρίς την παρουσία της Μαργαρίτας η οποία λείπει στο Σούνιο, γεγονός που εξοργίζει την Ιουλία. Ο Λυκούργος, όμως, την απειλεί πως, αν συνεχίσει με αυτή τη στάση, θα δηλώσει παραίτηση.

«Παγιδευμένοι», ΑΝΤ1, 22.00

Η Άννα, νιώθοντας προδομένη απ’ όλους, καλεί την αστυνομία. Ο Σπύρος και ο Θοδωρής συλλαμβάνονται και οδηγούνται στην Ασφάλεια. Ο Αλέκος παρακολουθεί τις εξελίξεις ικανοποιημένος και επιβραβεύει τον Μίλτο για τη βοήθειά του. Ο Δημήτρης και η Άννα βρίσκονται μέσα σε έναν κυκλώνα γεγονότων και συναισθημάτων, από τον οποίο κανείς δεν μπορεί να βγει αλώβητος. Και ξαφνικά μία υπόθεση δολοφονίας, ένα χρόνο πριν, έρχεται πάλι στο προσκήνιο. Πώς εμπλέκονται η Άννα και ο Δημήτρης σε αυτή την υπόθεση; Ο Δρακάτος αναθέτει στην Αγγελική και στον Δημήτρη να συνεργαστούν για την υπόθεση δολοφονίας του δικαστή Γεωργίου, προσπαθώντας να απομακρύνει τον Δημήτρη από την υπόθεση δολοφονίας του Κοσμά. Ο Θοδωρής προανακρίνεται. Τι θα αποκαλύψει;

«Μαύρο Ρόδο», MEGA, 22.50

Ο Καστρινός ζητάει από τον Παράσχο να τον βοηθήσει να πάρει στα χέρια του τα αληθινά αποτελέσματα του DNA. Η Αλεξία πιέζει στενά τον Βίκο. Εκείνος, όμως, καταφέρνει να της ρίξει στάχτη στα μάτια για την εξαφάνιση της Κύρας. Ο Γεράσιμος μαθαίνει, πως η Ελισάβετ είναι έγκυος και οργισμένος δηλώνει πώς θα κάνει τα πάντα για να την απομακρύνει από τον Πέτρο. Η Ελισάβετ βρίσκεται σε απόγνωση. Επισκέπτεται τον γιατρό για να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της. Ο Βίκος αποφασίζει να αφήσει την Αλεξία.

Διαβάστε επίσης

Survivor All Star - Τάκης: Εκνευρισμένος που είναι τιμωρημένος - Ειρωνευόταν τον Λιανό

Survivor All Star - Σταυρούλα: «Με ενόχλησε λίγο αυτό που είπε ο Σπύρος»

Survivor All Star: Οι παίκτες σχολίασαν την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα