MEDIA

Τηλεθέαση: Σαρώνει «Η Γη της Ελιάς» - Παρέσυρε τον ανταγωνισμό

Τηλεθέαση: Σαρώνει «Η Γη της Ελιάς» - Παρέσυρε τον ανταγωνισμό

Τηλεθέαση: Τα βράδια της Κυριακής, το MEGA είναι ο μεγάλος νικητής με τη μυθοπλασία

Η τηλεοπτική σεζόν μπορεί να ολοκληρώνεται σε έναν σχεδόν μήνα, όμως οι τηλεθεατές δεν αλλάζουν τις συνήθειες τους στη μικρή οθόνη. Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, αποδείχτηκε ότι ο μεγάλος νικητής είναι το σίριαλ του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η παραγωγή μυθοπλασίας του σταθμού σημείωσε 26,5% στο σύνολο και 19,4% στους τηλεθεατές 18-54. Η σειρά έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά και οι σεναριακές εκπλήξεις καλά κρατούν.

Το «Μαύρο Ρόδο», που πήρε το lead in, έκανε 18,2% στο σύνολο και 14,2% στο δυναμικό κοινό ενώ η σειρά του STAR «IQ 160» 12,4% και 13,6% αντίστοιχα. Το «First Dates» του σταθμού της Κηφισιάς, που ακολούθησε, κατάφερε να κρατήσει παρέα στο 6,8% του συνόλου και στο 9,6% του δυναμικού κοινού.

Όσον αφορά στο «Survivor All Star», το ριάλιτι μόδας άγγιξε το 18,2% στο σύνολο και το 16,3% στους τηλεθεατές 18-54. Το πρότζεκτ του καναλιού του Φαλήρου κρατά ένα σταθερό μερίδιο, το οποίο πιθανότατα θα αυξάνεται όσο πλησιάζουμε προς τον τελικό. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις τελευταίες πληροφορίες Ατζούν και ΣΚΑΪ αποφάσισαν την ημερομηνία της μεγάλης βραδιάς.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο τελικός στο Γαλάτσι θα γίνει τον Ιούλιο! Συγκεκριμένα, ο ημιτελικός αναμένεται να διεξαχθεί ζωντανά την Τρίτη 3 Ιουλίου και ο τελικός την Τετάρτη 4 Ιουλίου.

Οι νικητές στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη

Στην πρωινή ζώνη, χθες Κυριακή, ο Γιώργος Αυτιάς κράτησε τα ηνία της ενημέρωσης κάνοντας 19,4% στο σύνολο και 11,5% στο δυναμικό κοινό. Ο Νίκος Μάνεσης, στον ALPHA, σημείωσε 19,4% και 14,2% αντίστοιχα, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου με το «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA 12,6% στο σύνολο και 16.4% στο δυναμικό κοινό.

Στη μεσημεριανή ζώνη κυριάρχησε η Formula 1 με το Γκραν Πρι στο Μονακό, που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1, σημειώνοντας 17,5% και 21,5% αντίστοιχα.