MEDIA

Survivor All Star: Έφτασαν οι συγγενείς των παικτών στον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: Έφτασαν οι συγγενείς των παικτών στον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: Στα επόμενα επεισόδια του Survivor θα δούμε τους παίκτες να συναντούν αγαπημένα τους πρόσωπα

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του «Survivor All Star» στον Άγιο Δομίνικο. Στο επεισόδιο που γυρίστηκε χθες, αλλά εμείς θα δούμε τις επόμενες ημέρες, οι συμμετέχοντες συναντούν τους δικούς τους ανθρώπους και οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν είχαν κλάματα και συγκίνηση.

Ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η μαμά του Κωνσταντίνου Βασάλου, η κόρη του Τάκη Καραγκούνια, ο αδερφός της Στέλλας, η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, οι μητέρες των Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και Γιώργου Ασημακόπουλου, ο μπαμπάς της Μελίνας Μεταξά, ο αδερφός του Νίκου Μπάρτζη και ο μπαμπάς της Σταυρούλας Χρυσαειδή, ταξίδεψαν στην άλλη πλευρά του πλανήτη.

Όταν, μάλιστα, εμφανίστηκαν μπροστά στους Survivors… όλοι λύγισαν. Ο Νίκος Παρτσώλης, μέσα από το «Πρωινό Μας», ανέφερε ότι ο Σάκης πήγε να χαιρετίσει τη μητέρα της Μαριαλένας ενώ εκείνη δεν έσπευσε να αγκαλιάσει τον πατέρα του συντρόφου της.

Οι παίκτες πάντως είδαν μόλις για δύο λεπτά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ η ομάδα που θα κερδίσει την επικοινωνία θα έχει τη δυνατότητα να καθίσει τρεις ώρες με τους δικούς της. Οι ηττημένοι, δυστυχώς, θα έχουν μόνο ένα τέταρτο στη διάθεσή τους για να πουν λίγες κουβέντες με τους συγγενείς τους.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Xαμός στο twitter - «Εμείς φταίμε που παρακολουθούμε αυτό το τσίρκο μεντράνο»

Survivor All Star: H άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Μαριαλένας και ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

Survivor All Star: Υποψήφιος ο Βασάλος καθώς δεν υπάρχουν εναλλακτικές - Χαμός με Ηλία και Τάκη