MEDIA

Αρένα: Πρεμιέρα για τη Μαρία Αναστασοπούλου - Καλωσόρισε το κοινό στη νέα της εκπομπή

Αρένα: Πρεμιέρα για τη Μαρία Αναστασοπούλου - Καλωσόρισε το κοινό στη νέα της εκπομπή
instagram

«Αρένα» με την Μαρία Αναστασοπούλου: Δυνατή πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Η «Αρένα» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 31 Μαΐου στις 23:00, βάζοντας στο κέντρο της πολύπλευρης έρευνάς της την υπόθεση της «Κιβωτού», η οποία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Πριν ξεκινήσει να ξετυλίγει το κουβάρι των αποκαλύψεων η αγαπητή σε όλους δημοσιογράφους καλησπέρισε τηλεθεατές και καλεσμένους και αναφέρθηκε στη ψηφοφορία που θα υπάρχει σε κάθε εκπομπή.

«Κύριες και κύριοι καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στην Αρένα του ΑΝΤ1 που ξεκινάει αμέσως τώρα. Έτσι λοιπόν η Αρένα μας αποκαλύπτεται κυρίες και κύριοι απόψε. Κάθε Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ έχουμε να πούμε πολλά. Πρωταγωνιστές πήρατε ήδη μία γεύση ιστοριών που μας συγκλόνισαν θα τους έχουμε εδώ και θα βρίσκουμε νέες πτυχές σε όλες αυτές τις ιστορίες. Να καλησπερίσω πάρα πολύ γρήγορα τους καλεσμένους μας αλλά και τους συναδέλφους που είναι σήμερα εδώ», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου και η ομάδα της εκπομπής θα κάνουν νέες αποκαλύψεις με πρόσωπα που μιλούν για πρώτη φορά στην κάμερα, φωτίζοντας και άλλες πτυχές της υπόθεσης, ενώ αποκλειστικά ρεπορτάζ και μαρτυρίες θα οδηγήσουν σε ανατροπές, προκαλώντας μεγάλη αίσθηση.

Στιγμιότυπο λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής: