MEDIA

Survivor All Star - Σάκης Κατσούλης για Νίκο Μπάρτζη – «Υπάρχει έλλειψη παιδείας»

Survivor All Star - Σάκης Κατσούλης για Νίκο Μπάρτζη – «Υπάρχει έλλειψη παιδείας»

Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης σχολίασε τον πανηγυρισμό του Νίκου Μπάρτζη κατά την αποχώρησή του Καραγκούνια

Το βράδυ της Δευτέρας οι παίκτες του Survivor All Star σχολίασαν την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια. Οι Κόκκινοι δεν έκρυψαν το γεγονός ότι η απουσία του 49χρονου μισθοφόρου θα είναι εμφανής στην καλύβα, αν και συμφωνούν στο ότι ο Τάκης Καραγκούνιας συχνά προκαλούσε ένταση και γκρίνια στην ατμόσφαιρα.

«Μπορεί να ήταν νευρικός, ευέξαπτος και ό,τι άλλο ήταν αλλά θα λείψει από το φετινό Survivor με όλο τον χαμό που έφερνε», δηλώνει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ ο φίλος του, Κωνσταντίνος Βασάλος, σημειώνει: «Έφυγε ο φίλος μου ο Τάκης αλλά έφυγε ολοκληρωμένος. Άντεξε ένας 50άρης που έπαιζε με 25άρηδες και 30άρηδες. Όπως και να ‘χει θα λείψει από το παιχνίδι».

Για τους Μπλε η αποχώρηση αυτή ήταν ιδανική. «Έγινε το καλύτερο δυνατό σενάριο, είχα φτάσει σε ένα σημείο που με στεναχωρούσε η όλη κατάσταση. Δε μπορούσα πια να διαχειριστεί το παιχνίδι κι εμείς εδώ περνούσαμε έναν Γολγοθά. Θεωρώ ότι ο κόσμος είδε τι συμβαίνει εδώ και έπραξε σωστά», σημειώνει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης, μετά τον έντονο πανηγυρισμό του στο Συμβούλιο κατά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Τάκη Καραγκούνια, δε δίστασε να σκαρφιστεί και ένα χιουμοριστικό τραγούδι, αφιερωμένο στον 49χρονο μισθοφόρο, και να το μοιραστεί με τους συμπαίκτες του.

Αυτή του η κίνηση ενόχλησε τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος σχολίασε: «Έχουμε περάσει όλοι τις ίδιες δύσκολες στιγμές 5 μήνες εδώ, οπότε θα έπρεπε να σεβόμαστε τον άνθρωπο που φεύγει, όποιος κι αν είναι και σε όποια αντιπαράθεση κι αν έχουμε έρθει».

«Στα δικά μου μάτια υπάρχει έλλειψη παιδείας και θα το λέω όσο το βλέπω», τονίζει ο πρώην νικητής του Survivor.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο Μπάρτζης αποκαλύπτει το τραγούδι που έφτιαξε για τον Τάκη Καραγκούνια

Survivor All Star Spoiler 6/5: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star: Νίκος Μπάρτζης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο επίκεντρο του συμβουλίου