MEDIA

Survivor All Star - Spoiler: Ανατροπή! Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor All Star - Spoiler: Ανατροπή! Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor All Star spoiler: Οι Μαχητές θα είναι εκείνοι που θα χάσουν τον αγώνα.

H ομάδα των Κόκκινων στο Survivor All Star αρχικά έδωσε την εντύπωση πως είχε χάσει τη δυναμική της ειδικά όταν έμαθαν για την αποχώρηση του Καραγκούνια. Αν και στον πρώτο αγώνα ασυλίας δεν τα πήγαν καλά, φαίνεται πώς ταρακουνήθηκαν με αποτέλεσμα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας που είδαμε το βράδυ της Τρίτης (6/6), οι Μαχητές ήταν εκείνοι που έχασαν τον αγώνα.

Από το δεύτερο συμβούλιο ασυλίας προέκυψε ως δεύτερος υποψήφιος μετά τον Βασάλο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σύμφωνα με τα spoiler σήμερα οι Μπλε χάνουν ξανά και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Τάκης Καραγκούνιας: Έλυσε «on air» τις διαφορές του με δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Είναι από τους παίκτες που μονοπώλησε το ενδιαφέρον, κυρίως για τον έντονο χαρακτήρα και τις εντάσεις που προκάλεσε. Ο Τάκης Καραγκούνιας, μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και δεν δίστασε να λύσει τις διαφορές του με τον Νίκο Παρτσώλη στον αέρα του ΣΚΑΙ.

«Δεν θέλω να χάσω χρόνο με τον νέο μου φίλο τον Τάκη Καραγκούνια. Ήθελε να μου κάνει και δώρο ένα φτυάρι. Να συνεχίσω, νέε μου φίλε. Θέλεις να μας πεις ζωντανά πώς ξέρεις ποιος είμαι και ότι σε κράζω;», του είπε ο δημοσιογράφος.

«Όταν βγαίνουμε από το παιχνίδι η παραγωγή μας δίνει τη δυνατότητα παρουσία της να μιλήσουμε σε κάποιον δικό μας και εγώ μίλησα με τον αδελφό μου και του είπα ότι θα σας δώσω συνέντευξη και μου είπε “πρόσεξε μην νευριάσεις γιατί αυτός ο Νίκος με το μούσι σε κράζει”.

Εγώ δεν θα μπορούσα να έχω κινητό… Εγώ που είμαι τόσο αυστηρός με τους κανόνες. Το σιχαίνομαι και δεν θα το έκανα εγώ ο ίδιος», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας από την πλευρά του στον Νίκο Παρτσώλη.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Τάκης Καραγκούνιας αναφέρθηκε στον Νίκο Μπάρτζη και τον Ηλία Μπόγδανο: «Με τον Νίκο Μπάρτζη μπορώ να πιω και έναν καφέ, με τον Μπόγδανο όμως όχι. Δεν θέλω καμία επαφή μαζί του. Πριν από τους αγώνες είχε περίεργη συμπεριφορά και όλοι τον ρωτούσαν τι έχει. Είπε πράγματα τα οποία δεν έπρεπε να πει. Είπε ότι έχω βρίσει σπίτια, μανάδες, τα οποία δεν τα έχω κάνει. Καταγραφόμαστε σχεδόν 24 ώρες, αυτό δεν έχει γίνει ποτέ. Του έχω πει διάφορα, όπως και αυτός μου έχει πει, αλλά όχι αυτά που λέει. Θέλει να παρουσιάζει ότι είναι το καλό παιδί αλλά δεν είναι έτσι. Ήρθαμε σε κόντρα για τον χαρακτήρα του, αλλά εγώ δεν μπορώ να συνυπάρχω με κάποιον που δείχνει άλλα στην κάμερα και άλλα εκτός κάμερας».