MEDIA

Αλλαγές, ανακοινώσεις και εκκρεμότητες στην πρωινή ζώνη – Άρχισαν τα όργανα

skorda

Η πρωινή ζώνη και τα πρόσωπά της θα απασχολήσουν πολύ από εδώ και στο εξής

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις
στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Του χρόνου επιστρέφουμε με αλλαγές. Ελπίζουμε
βελτιωμένοι για να πιάσουμε περισσότερο το νόημα όλων αυτών που θέλετε να
βλέπετε στην πρωινή ζώνη 10 με 1. Παραμένει ωστόσο ο βασικός κορμός ίδιος σε
αυτήν εδώ την εκπομπή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, στόχος του παρουσιαστή είναι να κρατήσει την ομάδα του και να βρεθεί μία αντικαταστάτρια της Μαρίας Κορινθίου. Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά, ωστόσο ο ρόλος θα είναι περιορισμένος και αποκλειστικά
αφιερωμένος στα εμπορικά θέματα.

Σε αλλαγές θα προχωρήσει και το πρώην τηλεοπτικό του ταίρι Φαίη Σκορδά. Στο
«Πρωινό Μας» στο ΣΚΑΪ θα υπάρξουν νέες αφίξεις και αποχωρήσεις, ενώ το σενάριο αλλαγής ώρας της εκπομπής πρωταγωνιστεί.

Την ίδια ώρα που αλλαγές μαγειρεύονται, στο στρατόπεδο του STAR λήφθηκε η απόφαση να συνεχίσουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Τα στελέχη θέλουν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στο δίδυμο, αφού τα ποσοστά τηλεθέασης έχουν πάρει την ανιούσα το τελευταίο διάστημα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου, στον ALPHA, έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν πλατιά. Η παρουσιάστρια του «Happy Day» αλλά και η οικοδέσποινα της «Super Κατερίνας» ολοκληρώνουν τη χρονιά με θετικό πρόσημο και ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου παραμένοντας αλώβητες. Η Σταματίνα, μάλιστα, θα έχει τη χαρά να συνεχίσει ακριβώς με την ίδια ομάδα. Κώστας Φραγκολιάς, Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου, θα βρίσκονται στο πλευρό της αγαπημένης τους πλέον φίλης με την επιτυχία να θεωρείται δεδομένη. Στην KatKen, πιθανότατα, θα δούμε μικρές αλλαγές αφού ομάδα που πετυχαίνει δεν αλλάζει.

Για το μέτωπο του MEGA πολλά γράφτηκαν και άλλα τόσα ακούστηκαν. Όμως,
φαίνεται ότι τόσο η Ελεονώρα Μελέτη όσο και η Δανάη Μπάρκα θα παραμείνουν στις θέσεις τους. Αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις, οι δύο παρουσιάστριες κατάφεραν να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Όσον αφορά στη Μπέττυ Μαγγίρα και την Ελένη Τσολάκη στο OPEN, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Οι δύο παρουσιάστριες θα μιλήσουν με τον Νίκο Κοκλώνη, πλέον, που ανέλαβε την παραγωγή του ψυχαγωγικού περιεχομένου του σταθμού και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το τι μέλλει γενέσθαι!