MEDIA

Survivor All Star: Αποχώρησε ανακουφισμένος ο Ασημακόπουλος – Το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που κέρδισε

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Μια ακόμα αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Συνεχίστηκαν οι κόντρες και τα «καρφιά» μεταξύ των παικτών στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star στη σκιά της ψηφοφορίας για αποχώρηση από τις δύο ομάδες.

Ο Νίκος Μπάρτζης αμφισβητεί πως ψηφίστηκε για αγωνιστικούς λόγους, θεωρώντας ότι η υποψηφιότητά του είναι στρατηγική κίνηση, όπως και του Γιώργου Ασημακόπουλου, καθώς λέει πως οι υπόλοιποι παίκτες θέλουν να σπάσουν τη δυάδα Νίκου - Γιώργου.

Στα πηγαδάκια των Μπλε η συζήτηση επικεντρώνεται στην ψηφοφορία με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να υπερασπίζεται τον Νίκο Μπάρτζη, λέγοντας μάλιστα ότι ο Μάριος δεν έπρεπε να τον ψηφίσει.

«Έχω απογοητευθεί από τον Μάριο», λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο στρατόπεδο των Κόκκινων πάλι ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο παίκτης εκείνος που ενδέχεται να βρεθεί εκτός παραλίας μετά το αποψινό συμβούλιο, εμφανίζεται όμως πιο ψύχραιμος, ενώ και εκείνος σχολιάζει την κίνηση του Μάριου να ψηφίσει τον Νίκο Μπάρτζη και όχι την Στέλλα.

Ο Μάριος Πρίαμος πάντως υπερασπιζόμενος τη θέση και την επιλογή του αφήνει αιχμές για τον Μπάρτζη, λέγοντας πως «Δεν μπορεί να θυματοποιείται κανείς, είναι άκομψο».

Το αγώνισμα επάθλου

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες κλήθηκαν να αγωνιστούν για ένα σούπερ έπαθλο, καθώς τη νικήτρια ομάδα περιμένει ταξίδι στην Πούντα Κάνα αλλά και ιππασία και ένα δείπνο... ανάμεσα στα αστέρια.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος από την ομάδα των Κόκκινων και λίγο πριν οι δύο ομάδες αναμετρηθούν στον στίβο μάχης που μπορεί να ήταν και ο τελευταίος στον οποίο συμμετείχε ως παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε ότι πάντα σκέφτεται το θετικό.

«Ελπίζω ότι έχω πορεία ακόμα στο παιχνίδι, όπως και να έχει θα το απολαύσω και εάν είναι το τελευταίο για μένα, θα φύγω με μία γλυκιά ανάμνηση», είπε και συμπλήρωσε «Κάτι τέτοιο δε θα γίνει, γιατί έχω προαίσθημα ότι θα παραμείνω».

Τελικά, η Κόκκινη ομάδα επικράτησε για τρίτη συνεχόμενη φορά και κέρδισε το έπαθλο.

Ακολούθησε το έπαθλο με τους παίκτες της Κόκκινης ομάδα να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Η αποχώρηση

Μάχη για να παραμείνουν στο Survivor All Star έδωσαν οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος, καθώς βρέθηκαν στον τάκο μετά από ψηφοφορία τόσο της κόκκινης όσο και της μπλε ομάδας.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από Survivor All Star, είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με τους Μπλε να μετράνε ακόμα μία απώλεια.

«Μπορώ να πω ότι φεύγω με το κεφάλι ψηλά, μόνο με θετικές σκέψεις και δεν κρατάω κανένα ίχνος αρνητισμού, κακίες και τσακωμούς. Τίποτα. Ήταν ένα παιχνίδι και σαφώς όλοι προσπαθούμε να το παίξουμε όμορφα και ωραία. Άρα νιώθω και μια ανακούφιση θα έλεγα. Απλά μπορώ να πω ότι η ζωή είναι έξω και οι αληθινοί μαχητές είναι εκεί έξω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην - πλέον - παίκτης του Survivor All Star.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως θέλει για νικητή το φίλο του Νίκο Μπάρτζη.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης

Με την αποχώρησή του από το Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης καθώς αφού μπήκε από την έναρξη του ριάλιτι και έκατσε στο νησί 22 εβδομάδες. Έτσι, φεύγει με το ποσό των 110.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.