MEDIA

Survivor All Star: Αποκαλύφθηκε το νέο ζευγάρι της παραλίας – Με εκπλήξεις η ψηφοφορία

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

 Survivor All Star: Τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση έμαθαν το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής.

Στην αρχή του επεισοδίου, ο Νίκος Μπάρτζης ανέλυσε τις κινήσεις του παίκτη των Κόκκινων και μεταξύ άλλων σχολίασε τις τακτικές του Κωνσταντίνου Βασάλου λέγοντάς του: «Η ζωή μου όλη είναι μια μπιφτέκα».

Ο Βασάλος μιλά με τους Μπλε και οι Κόκκινοι κάνουν μούτρα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει απομακρυνθεί πολύ από τους τρεις συμπαίκτες που του έχουν απομείνει και περνάει τον περισσότερο χρόνο του δίπλα στους Μπλε, στην ομάδα δηλαδή από όπου ξεκίνησε και το '17, αλλά και φέτος.

Παρά τα παράπονα των Κόκκινων ο ίδιος είπε: «Δεν είμαι υποχείριο».

Βασάλος και Σταυρούλα γύρισαν ξημερώματα στην καλύβα

Στη συνέχεια η Μαριαλένα προχώρησε σε μια αποκάλυψη, που αφορούσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα.

«Εύχομαι, πραγματικά, ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει και off camera. Τα οποία τα βιώνουμε εμείς αυτά τα πράγματα, και από τη στιγμή που είναι off, δεν έχουμε και αποδείξεις. Ο Κωνσταντίνος, χθες, γύρισε ξημερώματα στην καλύβα, μαζί με κάποιον από τους Μπλε. Εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε. Θα είχε σίγουρα άλλη άποψη», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Να σημειωθεί, πως η παίκτρια δεν κατονόμασε τη Σταυρούλα αλλά, από τα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, φαίνεται ότι πρόκειται για εκείνη.

Νίκη, έπαθλο και ασυλία για τους Μπλε

Στο αγώνισμα για την πρώτη ομαδική ασυλία της εβδομάδας επικράτησαν οι Μαχητές, με αποτέλεσμα να μείνουν "θεατές" στην ψηφοφορία αποχώρησης...

Αργότερα, οι πέντε παίκτες Μαχητές πήγαν σε μια βίλα, έφαγαν σουβλάκια και τραγούδησαν στο καραόκε.

Ψηφοφορία με ανατροπή

Οι Κόκκινοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού και ψήφισαν την Μελίνα Μεταξά και όχι τον Κωνσταντίνο Βασάλο όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι!

«Εφόσον σήμερα δεν έφερα καμία νίκη στην ομάδα, ο Κωνσταντίνος είχε μια πολύ καλή εβδομάδα αγωνιστικά, δέχομαι το αποτέλεσμα και είναι κάτι που το περίμενα. Δεν ξαφνιάστηκα» δήλωσε η Κύπρια παίκτρια των Κόκκινων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της.