MEDIA

Οι παρουσιάστριες που συζητούν με το OPEN για την επόμενη σεζόν

Οι παρουσιάστριες που συζητούν με το OPEN για την επόμενη σεζόν

OPEN: Είναι το κανάλι που σχολιάζεται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα

Οι νέες αφίξεις στο κανάλι της Παιανίας δημιουργούν νέα δεδομένα και «ανεβάζουν» τις μετοχές στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης. Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου (Διευθύντρια Προγράμματος) όσο και ο Νίκος Κοκλώνης που έχει αναλάβει την παραγωγή ψυχαγωγικού περιεχομένου είναι δύο άτομα που έχουν έρθει αποφασισμένα να κάνουν τη διαφορά και να δημιουργήσουν ένα νέο πρόγραμμα στο OPEN που να μπορεί να «κοιτάξει στα μάτια» τον ανταγωνισμό.

Μπέττυ Μαγγίρα και Ελένη Τσολάκη είναι οι παρουσιάστριες που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα, καθώς τα συμβόλαιά τους λήγουν και πρέπει να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανανέωση της συνεργασίας τους με τον σταθμό είναι μονόδρομος αφού και οι δύο κέρδισαν ένα σταθερό κοινό και σχολιάστηκαν θετικά για το περιεχόμενο των μαγκαζίνο τους. Εκτός λοιπόν συγκλονιστικού απροόπτου, το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και το «Open Weekend» θα παραμείνουν στην πρωινή ζώνη τις καθημερινές και το Σαββατοκύριακο.

Την πόρτα του σταθμού, όμως, θα περάσουν και νέα πρόσωπα. Ένα από αυτά πιθανολογείται ότι θα είναι η Κατερίνα Ζαρίφη. Αν και δέχτηκε πολλές προτάσεις από άλλους σταθμούς, η σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη δημιουργούν ένα πρόσφορο έδαφος για μία υπέροχη συνεργασία. «Τη Δευτέρα που μας πέρασε, η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού με την εταιρεία παραγωγής Barking Well. Ο Νίκος Κοκλώνης εκτιμά ιδιαίτερα την παρουσιάστρια, καθώς έχουν συνεργαστεί, όχι μόνο στο “J2US”, αλλά έχουν κάνει κι ένα ντουέτο μαζί, το "Καίγομαι”. Αρχικά, συζητήθηκε το ενδεχόμενο της συνεργασίας ακόμα και τώρα στην καλοκαιρινή εκπομπή που ετοιμάζεται. Πρωινή εκπομπή, 10 με 1. Αυτό που θέλω να σας μεταφέρω με σιγουριά είναι ότι η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ένα πρόσωπο πρώτης γραμμής, το οποίο επιθυμεί ο Νίκος Κοκλώνης να εντάξει στο δυναμικό του OPEN και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Σκοπός είναι να της δώσει μία εκπομπή στο σλοτ 2 με 3μιση, εκεί που είναι τώρα η Μάριον Μιχελιδάκη», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, η Κατερίνα όντως συζήτησε για τη μεσημεριανή ζώνη χωρίς όμως να έχει «κλειδώσει» κάτι για του χρόνου.

Την ίδια στιγμή, το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου επίσης ακούγεται έντονα. Η φημολογία που την θέλει να επιστρέφει στην TV, στο OPEN, την επόμενη χρονιά, μετά τη γέννηση της κόρης της, ολοένα και γίνεται εντονότερη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το καλοκαίρι θα είναι μία περίοδος με μεγάλο ενδιαφέρον για το κανάλι, με συζητήσεις και ζυμώσεις.