MEDIA

MEGA: Πότε τελειώνουν οι εκπομπές και οι σειρές – Ποιοι συνεχίζουν

MEGA: Πότε τελειώνουν οι εκπομπές και οι σειρές – Ποιοι συνεχίζουν

Η τηλεοπτική σεζόν στο MEGA ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα.

Ο Ιούνιος αποχαιρετά και δίνει τη θέση του στον Ιούλιο που θα σημάνει το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Οι άνθρωποι των καναλιών ήδη έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς, παίρνοντας αποφάσεις για πρότζεκτ και για σειρές.

Στο MEGA, οι πρωινές εκπομπές «Mega Καλημέρα» και «Πάμε Δανάη» θα πουν την τελευταία «καλημέρα» της χρονιάς την Παρασκευή 7 Ιουλίου. Ελεονώρα Μελέτη και Δανάη Μπάρκα έχουν ήδη συμφωνήσει με τα στελέχη του καναλιού για την ερχόμενη χρονιά, ωστόσο σίγουρα θα δούμε αλλαγές στις ομάδες μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Την ίδια ημέρα αναμένεται να αποχαιρετήσει το κοινό και η Ελένη Μενεγάκη με τη μεσημεριανή εκπομπή «Ελένη», με τη σιδηρά κυρία της ψυχαγωγίας να ανανεώνει το ραντεβού της για τον Σεπτέμβριο. Το τηλεπαιχνίδι «Chase», με τη Μαρία Μπεκατώρου, θα κάνει ένα break για διακοπές για να επανέλθει στο νέο πρόγραμμα.

Τα ενημερωτικά μαγκαζίνο ίσως πάρουν παράταση λόγω των πολιτικών εξελίξεων, με την κατάσταση να είναι ακόμη ρευστή στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, πάντως, όλες οι εκπομπές του MEGA θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Όσον αφορά στη μυθοπλασία; Η σειρά «Η Γη της Ελιάς» θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουλίου, με ένα καταιγιστικό επεισόδιο, ενώ θα κάνει come back τη νέα χρονιά με τρίτο κύκλο. Την τελευταία ημέρα, θα δούμε τον Ισίδωρο να καλεί τον Στάθη και να του ζητάει συγγνώμη για την αρνητική στάση που κρατούσε απέναντί του τόσο καιρό. Η Αθηνά τηλεφωνεί συνεχώς στη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντά, προκαλώντας την ανησυχία της. Έτσι, αποφασίζει να φύγει επειγόντως για το Σούνιο. Όταν φτάνει εκεί καταλαβαίνει ότι είχε δίκιο που ανησυχούσε. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης προετοιμάζει «χτύπημα» σε μια χρηματαποστολή. Ο Ορέστης και η Δήμητρα κάνουν βόλτα με το σκάφος κι εκεί αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα. Ο Ισίδωρος οργανώνει δεξίωση στο σπίτι του. Παράλληλα, εκτυλίσσεται η ληστεία στην χρηματαποστολή, η οποία τελικά μετατρέπει τη γιορτινή διάθεση σε μια αιματηρή ομηρία.

Το «Μαύρο Ρόδο», αντίστοιχα, θα αποχαιρετήσει οριστικά την Κυριακή 9 Ιουλίου. Στα τελευταία επεισόδια, η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι. Πρέπει να αντιμετωπίσει και πάλι την οργή της Κασσιανής και του Μητροπολίτη. Το κλίμα είναι εχθρικό. Κι έξω από την πύλη της μονής την περιμένει ο Πέτρος. Η Ελισάβετ πηγαίνει και τον συναντά. Του αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού τους. Εκείνος καταρρέει στα πόδια της. Τη σκηνή, όμως, παρακολουθεί ο Γεράσιμος. Και βλέπει πως πια δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για εκείνον και την Ελισάβετ. H Ευτυχία έχει ένα κακό προαίσθημα. H Κασσιανή τα έχει βρει σκούρα, αφού η Πολυξένη αποφασίζει να πει στην αστυνομία όλη την αλήθεια για τις εικόνες. O Θέμης και η Κύρα, τοποθετούν κοριό, για να μπορούν να παρακολουθούν τις κινήσεις της Αλεξίας. Εκείνη μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Βίκο και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.