MEDIA

Συγκλονίζει η Μαρίνα Καλογήρου: «Με πήγαν στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι θα μου κόψουν το πόδι»

Συγκλονίζει η Μαρίνα Καλογήρου: «Με πήγαν στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι θα μου κόψουν το πόδι»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε η Μαρίνα Καλογήρου και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στον χορό, το ατύχημα που είχε αλλά και την απόφαση να πάει στην Ινδία.

«Στη ζωή μου είναι όλα δύσκολα. Στα χρόνια της σχολής μπήκα αμέσως στη σχολή. Με χτυπάει ένα αυτοκίνητο, με πήγαν στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι θα μου κόψουν το πόδι μου. Και βρέθηκαν δύο γιατροί που είπαν ότι θα μου κάνουν πέντε εγχειρήσεις για να μου σώσουν το πόδι. Και το κατάφεραν!

Ο ένας από τους δύο που έφυγε από τη ζωή και του χρωστάω το πόδι μου, μου είπε ότι δεν ήξερε αν θα ξαναπερπατήσω πόσο μάλλον αν θα χορέψω.

Στην Ινδία πήγα γιατί πάγωνα στο Παρίσι. Έμενε ένας φίλος μου, μού είπε ότι έκανε ηλιοθεραπεία και σε τρεις μέρες ήμουν εκεί. Ήταν να μείνω 15 μέρες και τελικά έμεινα 2,5 μήνες. Ήταν σαν το σπίτι μου.

Δεν μπορώ να τα πιστέψω αυτά που συμβαίνουν. Για να μπορέσω να συνεχίσω κάνω ότι δεν υπάρχουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πνίγηκαν όλα αυτά τα παιδιά στη θάλασσα. Τα αντιμετωπίζω σαν έναν κακό εφιάλτη».