MEDIA

Τηλεθέαση: Η Γη της Ελιάς σαρώνει - «Εξαφάνισε» τον ανταγωνισμό

Τηλεθέαση: Η Γη της Ελιάς σαρώνει - «Εξαφάνισε» τον ανταγωνισμό
Mega

Η Γη της Ελιάς, όσο πλησιάζει στο τέλος, απογειώνεται στην τηλεθέαση

Μία ανάσα πριν την εκπνοή της τηλεοπτικής χρονιάς, οι τηλεθεατές συνεχίζουν να ψηφίζουν μυθοπλασία. Την τιμητική της έχει η σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», που καθηλώνει το κοινό.

Χαρακτηριστικά, το βράδυ της Κυριακής, η παραγωγή μυθοπλασίας έκανε 28,5% στο σύνολο και 19,5% στο δυναμικό κοινό. Το σίριαλ θα αποχαιρετίσει το κοινό, την Τετάρτη, με ένα επεισόδιο-φωτιά. Ο Ισίδωρος καλεί τον Στάθη και του ζητάει συγγνώμη για την αρνητική στάση που κρατούσε απέναντί του τόσο καιρό. Η Αθηνά τηλεφωνεί συνεχώς στη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντά, προκαλώντας την ανησυχία της. Ετσι, αποφασίζει να φύγει επειγόντως για το Σούνιο. Οταν φτάνει εκεί, καταλαβαίνει ότι είχε δίκιο που ανησυχούσε. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης προετοιμάζει «χτύπημα» σε μια χρηματαποστολή. Ο Ορέστης και η Δήμητρα κάνουν βόλτα με το σκάφος κι εκεί αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα. Ο Ισίδωρος οργανώνει δεξίωση στο σπίτι του. Παράλληλα, εκτυλίσσεται η ληστεία στη χρηματαποστολή, η οποία, τελικά, μετατρέπει τη γιορτινή διάθεση σε μια αιματηρή ομηρία. Ποιοι θα βγουν ζωντανοί από αυτήν την περιπέτεια;

Χθες, καλά ήταν τα ποσοστά και για το «Μαύρο Ρόδο». Η σειρά, επίσης του MEGA, που δεν θα συνεχίσει του χρόνου, κράτησε παρέα στο 22,1% στο σύνολο και στο 14,8% στους τηλεθεατές 18-54. Το «IQ 160» του STAR έκανε 12,6% και 14,8% αντίστοιχα, με τη σειρά να έχει πάρει το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Ενδιαφέρον έχουν και τα νούμερα τηλεθέασης του «Survivor All Star». Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έκανε 16,7% στο σύνολο και 13,8% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά ικανοποιητικά που σίγουρα όμως δεν θυμίζουν τα μεγαλεία προηγούμενων κύκλων. Το πρότζεκτ ολοκληρώνεται στις 12 Ιουλίου και ο Γιώργος Λιανός αναμένεται να ανακοινώσει τον επόμενο κύκλο, που θα βγει στον αέρα στις αρχές του 2024 από το κανάλι του Φαλήρου, σε παραγωγή Ατζούν Ιλιτζαλί.