MEDIA

Survivor All Star: Το έπαθλο που έφερε χαμόγελα, τα «πείραγματα» και οι αδιάβαστοι παίκτες

Survivor All Star: Το έπαθλο που έφερε χαμόγελα, τα «πείραγματα» και οι αδιάβαστοι παίκτες

Survivor All Star: Το έπαθλο που έφερε χαμόγελα στους παίκτες και το «πείραγμα» του Λιανού σε Μαριαλένα και Σάκη και οι «άγνωστες» ερωτήσεις

Το τελευταίο έπαθλο στο Survivor All Star έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα των παικτών. Ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε το επεισόδιο με τα παιχνίδια της Καραϊβικής, με τους πέντε Survivors που έχουν μείνει, να ενθουσιάζονται.

Το γεγονός ότι θα καταφέρουν να μείνουν για λίγο εκτός του στίβου μάχης και να ξεκουραστούν, τους έφερε ανακούφιση, αφού τα περιθώρια έχουν «στενέψει» πριν τον μεγάλο τελικό.

Το έπαθλο που τους προσέφερε ήταν ικανό να κάνει τη χαρά τους ακόμα μεγαλύτερη, αφού ήταν κάτι που επιθυμούσαν εδώ και καιρό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως η δοκιμασία είναι ομαδική, όπως και αυτό που θα κερδίσουν. Στη συνέχεια, αποκάλυψε το έπαθλό τους που δεν ήταν άλλο από μια... ολόκληρη τούρτα σοκολάτα.

Αφού εξήγησε αναλυτικά στους παίκτες τους κανόνες και τους έδειξε την τούρτα, δεν παρέλειψε να «πειράξει» τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Εσάς να σας βάλουμε κατευθείαν εδώ πάνω έναν γαμπρό και μία νύφη;», τους είπε, με το ζευγάρι να γελάει, αφού πρόσφατα είχε αναφερθεί σε έναν ενδεχόμενο γάμο, όταν βγουν από το Survivor.

Αδιάβαστος ο Σάκης Κατσούλης

Τα παιχνίδια ερωτήσεων στο Survivor All Star δεν φάνηκαν να πηγαίνουν καλά για τον Σάκη Κατσούλη, ιδιαίτερα όταν αφορούσαν αθλητικά θέματα.

Αν και θα περίμενε κανείς να έχει γνώσεις πάνω στον συγκεκριμένο τομέα, αφού είναι ποδοσφαιριστής, ο παίκτης έκανε λάθος 2/2 ερωτήσεις.

Στην πρώτη μάλιστα, δικαιολογήθηκε, καθώς είχε θέμα το μπάσκετ. «Πόσες φορές έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός;», ρώτησε ο Γιώργος Λιανός, με τον Σάκη Κατσούλη να απαντάει «5» και τη Στέλλα Ανδρεάδου να μην γνωρίζει.

Όταν ωστόσο, τον άκουσε, ο Γιώργος Λιανός, αλλά και οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον διορθώσουν, θυμίζοντάς του πως ο Παναθηναϊκός λέγεται «εξάστερος».

Στη συνέχεια, αν και θα περίμενε κανείς, να γνωρίζει την απάντηση, αφού ήταν ερώτηση ποδοσφαίρου, ο Σάκης Κατσούλης έκανε ξανά λάθος. «Ποια χώρα κέρδισε το World Cup το 2014;», ρώτησε ο Λιανός, με τον Νίκο Μπάρτζη να απαντάει αμέσως ότι ήταν η Γερμανία.

Αν κι είχε μερικές αμφιβολίες και ταλαντευόταν ανάμεσα σε Γερμανία κι Ισπανία, απάντησε τελικά σωστά, με τον Σάκη Κατσούλη να χάνει από τον αντίπαλό του.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός, ζήτησε από τον Σάκη να του πει ένα ποίημα του Καβάφη, εκείνος όμως δεν ήξερε. Η Μαριαλένα τότε τον «πείραξε» λέγοντας του: «Αμάν ρε Σάκη δεν ξέρεις έναν Καβάφη;». «Τι λες μωρέ;», της απάντησε.