MEDIA

Αλλάζει ξανά η prime time – Τι θα βλέπουμε τα βράδια του καλοκαιριού

Αλλάζει ξανά η prime time – Τι θα βλέπουμε τα βράδια του καλοκαιριού
Pexels

Ποια προγράμματα θα αντικαταστήσουν «Γη της Ελιάς», «Survivor»…

Εκπομπές και σειρές ρίχνουν αυλαία, καθώς η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται. Τα στελέχη των σταθμών διαμορφώνουν εκ νέου τα προγράμματά τους, ρίχνοντας στην αρένα για το καλοκαίρι all time classic σίριαλ και ξένες παραγωγές.

Στο MEGA, η θρυλική ταινιοθήκη έχει ξανά την τιμητική της. Από την ερχόμενη εβδομάδα, τη «Γη της Ελιάς» θα αντικαταστήσουν οι «Ευτυχισμένοι Μαζί», το «Παρά Πέντε» αλλά και το «Πενήντα Πενήντα». Πρόκειται για τρεις σειρές που αγαπήθηκαν πολύ από τους τηλεθεατές κατά την πρώτη προβολή τους και τέτοια εποχή επανέρχονται, σημειώνοντας υψηλή τηλεθέαση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν τα ποσοστά που θα αγγίξει το «Πενήντα Πενήντα», καθώς -μετά τις δικαστικές περιπέτειες του Πέτρου Φιλιππίδη- είναι η πρώτη φορά που «παίζεται».

Ο ΣΚΑΪ ποντάρει σε ξένες ταινίες, αλλά και στην αστυνομική σειρά «Hawaii 5-0». Η ομάδα των αστυνομικών αναλαμβάνει να εξιχνιάσει υποθέσεις, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Στην ίδια λογική θα κινηθεί και το STAR, που εδώ και χρόνια έχει αποδείξει ότι ξεχωρίζει με τις ταινίες που προβάλλει και το ξένο του πρόγραμμα. Οι σειρές «The Closer» και «Νόμος και τάξη: Ειδική ομάδα» θα είναι επίσης δύο από τις καθημερινές επιλογές του σταθμού της Κηφισιάς.

Η ΕΡΤ1 προσφέρει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν σε επανάληψη τις σειρές που άφησαν το αποτύπωμά τους στην τηλεόραση. Στις 22.00, η κωμική σειρά «Η τούρτα της μαμάς», σε σενάριο-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, παρακολουθεί τις ιστορίες μιας μεσοαστικής οικογένειας στην Αθήνα του 2020 ενώ στις 23.00 τη σκυτάλη θα παίρνει το «Κάνε ότι κοιμάσαι». Να σημειωθεί ότι η σειρά, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Βράδια καλοκαιριού, στον ΑΝΤ1, σημαίνουν ξένες ταινίες για όλη την οικογένεια και επαναλήψεις σειρών που αγαπήθηκαν κυρίως από τον ΑΝΤ1+. Αντίστοιχα, στον ALPHA, θα συναντάμε (μετά το τέλος του «Σασμού») την επανάληψη της «Μουρμούρας» αλλά και ελληνικές ταινίες άλλων δεκαετιών. Το OPEN θα επενδύσει σε ξένες ταινίες, αλλά και σειρές όπως το «Privates eyes» και το «Narcos».

Με μεγάλο ενδιαφέρον, λοιπόν, θα δούμε ποιο από τα κανάλια θα κερδίσει το στοίχημα της καλοκαιρινής συντροφιάς που κάθε χρόνο αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση.