MEDIA

Survivor All Star: Στα ημιτελικά του Γαλατσίου ο Σάκης Κατσούλης

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Οι παίκτες βρίσκονται μια ανάσα από την τριάδα του Γαλατσίου

To τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star από την Καραϊβική ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης. Ο πρώτος από τους δύο Survivors που θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό, κρίθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι από τους αγώνες κατάταξης.

Όλοι θέλουν να εξασφαλίσουν τη θέση τους και να φτάσουν στην τριάδα του Survivor All Star.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο Νίκος Μπάρτζης είχε έναν χιουμοριστικό διάλογο με τον Σάκη Κατσούλη.

«Ευχαριστώ τον κόσμο που με κράτησε στο παιχνίδι» είπε αρχικά ο πρώτος και πρόσθεσε: «Τα υπόλοιπα τρία παιδιά πρέπει να με προσέχουν τώρα, γιατί δεν τα ξέρω τα κατατόπια στο Γαλάτσι».

«Άστο πάνω μου», απάντησε ο Σάκης Κατσούλης και ξέσπασε σε γέλια.

Πριν οι παίκτες μπουν στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός έδωσε ορισμένες οδηγίες για τον τελευταίο αγώνα.

Συγκεκριμένα οι οδηγίες αναφέρουν ότι ο νικητής του αγώνα pregame θα λάβει τρεις επιπλέον ζωές, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος από δύο και μια, αντίστοιχα.

Τραυματισμός Μπάρτζη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης από την κόκκινη ομάδα καθώς και ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης από την μπλε ομάδα ρίχθηκαν για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν νίκες.

Όλοι αναμετρήθηκαν με όλους και, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Κατσούλης συνάντησε στον στίβο μάχης τον Νίκο Μπάρτζη. Και ξαφνικά, ενώ οι δυο παίκτες περνούσαν με ταχύτητα ένα ακόμη εμπόδιο, ο δεύτερος σταμάτησε «παγώνοντας» τόσο τον αντίπαλο του όσο και τους άλλους δυο παίκτες στους πάγκους. Ο παρουσιαστής διέκοψε αμέσως την αναμέτρηση σφυρίζοντας και τονίζοντας πως «πάλι είχε κάποιο χτύπημα εκεί ο Νίκος! Για να δούμε, ευχόμαστε να μην υπάρχει κάποιος τραυματισμός σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού».

Αφού έλαβε λίγα δευτερόλεπτα για να δει αν μπορεί να συνεχίσει κανονικά την αναμέτρηση, ο Νίκος Μπάρτζης διαβεβαίωσε τον Γιώργο Λιανό πως μπορεί να συνεχίσει λέγοντας πως «εντάξει, Τζορτζ, απλά μου έφαγε όλο το πόδι εδώ. Πάμε, πάμε».

«Ο τραυματισμός του Νίκου Μπάρτζη δεν ενέχει ανησυχία. Ένα μικρό γρατζούνισμα ήταν μιας και έχει αρκετά χαμηλά περάσματα ο στίβος μάχης με αποτέλεσμα να σύρουν τα γόνατα τους πολλές φορές οι παίκτες» υπογράμμισε στην πορεία του επεισοδίου ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός.

Και πάλι νεύρα από τη Μαριαλένα

Ο Σάκης αρχικά παρακάλεσε τη Μαριαλένα να συνεχίζει να μην παραπονιέται για την υπόλοιπη ημέρα για να "ηρεμήσει" και εκείνος...

Τελικά τα παρακάλια του δεν έπιασαν τόπο καθώς σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγωνίσματος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε... νεύρα, παράπονα... και τα ξέσπαγε στον Σάκη Κατσούλη...

Στον ημιτελικό ο Σάκης

Με μόλις μια ήττα στον πρώτο αγώνα κατάταξης, ο Σάκης Κατσούλης εξασφάλισε μια σίγουρη θέση στον ημιτελικό του Γαλατσίου.

Το έπαθλο όπως ήταν αναμενόμενο... το μοιράστηκε με τη Μαριαλένα.