MEDIA

Φινάλε για το Happy Day - Συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Φινάλε για το Happy Day - Συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά «κλείνει» για το Happy Day

Το τηλεοπτικό της αντίο, για τη σεζόν, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το πρωί της Παρασκευής, η παρουσιάστρια του «Happy Day» αποχαιρέτησε το κοινό ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Αρχικά, προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του φετινού μαγκαζίνο και έπειτα η Σταματίνα πήρε τον λόγο. «Κάθε φορά που βλέπουμε πόσο καλά περνάμε, διαπιστώνουμε πόσο τυχεροί και ευγνώμονες νιώθουμε γι’ αυτό που ζούμε, γι’ αυτό που έχει δημιουργηθεί, γι’ αυτή την οικογένεια. Ξέρω ότι ίσως κάποια πράγματα ακούγονται κλισέ και επαναλαμβάνονται αλλά αλήθεια αντιλαμβανόμαστε έτσι ο ένας τον άλλο. Έτσι αντιλαμβανόμαστε και τη σχέση που έχουμε με εσάς. Αν δεν ήσασταν κι εσείς από την άλλη πλευρά να δημιουργείτε αυτό το υπέροχο συναίσθημα και τη διάδραση, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Αλήθεια συγκινούμαστε με την αγάπη σας, για μένα είναι η βασική κινητήριος δύναμη για όλο αυτό που κάνουμε. Ο καθένας μας το έχει στην ψυχή του ως κάτι πολύ σημαντικό. Σας ευχαριστούμε για όλα. Παιδιά, σας αγαπώ. Δεν χανόμαστε», είπε συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην αυλαία του «Happy Day».

Η παρουσιάστρια θα περάσει ένα ήσυχο καλοκαίρι. Με τη χρονιά να «κλείνει» με θετικό πρόσημο και υψηλά ποσοστά, που καθημερινά ξεπερνούσαν ακόμη και το 25%, η Σταματίνα θα επανέλθει τον Σεπτέμβριο με την ίδια ομάδα. Κώστας Φραγκολιάς, Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου, θα βρίσκονται στο πλευρό της αγαπημένης τους πλέον φίλης με την επιτυχία να θεωρείται δεδομένη.

Σχετικές ειδήσεις