MEDIA

Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος δίνει spoiler για το φινάλε - «Είναι ένα χρώμα και αυτό είναι το κόκκινο»

Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος δίνει spoiler για το φινάλε - «Είναι ένα χρώμα και αυτό είναι το κόκκινο»
GLOMEX

Ο Δημήτρης Λάλος δίνει το απόλυτο spoiler για το φινάλε στην αγαπημένη σειρά, Σασμός. 

Την Πέμπτη το τελευταίο και καθηλωτικό επεισόδιο της σειράς που το κοινό έχει αγαπήσει, τον «Σασμό».

Οι εξελίξεις μέχρι τότε θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, ωστόσο ο Δημήτρης Λάλος μέσα από συνέντευξή του φρόντισε να δώσει με μια λέξη το απόλυτο spoiler για το φινάλε

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Alpha Τώρα» και μίλησε για τον Σασμό και το ρόλο του Μαθιού που έχει αγαπήσει και μισήσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό.

Δεν χρειάστηκε να πει πολλά ο Δημήτρης Λάλος παρά μόνο ότι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα έχει κόκκινο χρώμα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο Alpha έχει κρατήσει την πρωτιά σε όλα τα επίπεδα και πόσω μάλλον στη μυθοπλασία που για εμάς τους ηθοποιούς είναι πολύ σημαντικό… Να υπάρχει ένα κανάλι που υποστηρίζει με σθένος τη μυθοπλασία. Την Πέμπτη είναι το τελευταίο επεισόδιο, πραγματικά το περιμένουμε κι εμείς. Πολύς κόσμος μου μιλάει στο δρόμο και πιστεύω ότι υπάρχουν άλλοι τόσοι που δεν μου μιλάνε γιατί φοβούνται. Η αγάπη του κόσμου είναι φοβερή. Είναι μεγάλη η γκάμα του κόσμου που αγαπάει τον χαρακτήρα μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος.

«Το μόνο που μπορώ να σας δώσω είναι ένα χρώμα και αυτό είναι το κόκκινο», ανέφερε χαρακτηριστικά για το φινάλε της σειράς.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ο Αντώνης αποτρέπει τη Θοδώρα από το να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για το θάνατο του Πέτρου. Ο Ευθύμης αρχίζει να χάνει την υπομονή του με το Βαγγέλη, την ίδια ώρα που ο κλοιός γύρω από το πρόσωπό του για το φόνο του Στέλιου στενεύει. Η μέρα του μνημόσυνου του Στεφανή πλησιάζει. Η Βασιλική προβαίνει σε μία αποφασιστική κίνηση, για να εντοπίσει τη Νάντια.

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο: