MEDIA

Survivor - Σάκης: «Η Μαριαλένα εύχομαι να είναι το στήριγμά μου και στη ζωή, όχι μόνο στο παιχνίδι»

Survivor - Σάκης: «Η Μαριαλένα εύχομαι να είναι το στήριγμά μου και στη ζωή, όχι μόνο στο παιχνίδι»

Ο Σάκης Κατσούλης θέλει να έχει δίπλα του τη Μαριαλένα όχι μόνο στον τελικό του Survivor All Star αλλά και στη ζωή

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν κλείσουν οι γραμμές που ψηφίζει το κοινό ρώτησε το ζεύγος Κατσούλη, πώς αισθάνονται σε περίπτωση που ένας από τους δύο δεν περάσει στον τελικό.

«Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ακούσω ότι θα φύγει η Μαριαλένα ήταν είναι και θα είναι το στήριγμά μου όχι μόνο στο Survivor αλλά και στη ζωή. μην περιμένεις κάποια απάντηση ξέρεις την απάντησή μου. Θέλω να φτάσουμε μαζί μέχρι το τέλος του ταξιδιού που είναι ο τελικός», απάντησε με αποφασιστικότητα ο Σάκης Κατσούλης.

Η Μαριαλένα από τη μεριά της είναι 100% σίγουρη ότι ο Σάκης Κατσούλης θα είναι στον τελικό. «Είμαι σίγουρη ότι θα ακούσω το όνομά του να πάει στον τελικό. Του αξίζει να πάει στον τελικό για όλο αυτόν τον αγώνα που έχει δώσει. Δεν καταλαβαίνω που είναι η ερώτηση», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια για τον σύντροφό της.

Ο Νίκος Μπάρτζη δεν έχει πρόβλημα όποιον παίκτη και να έχει στον τελικό αντίπαλο και αφήνει τον κόσμο να κρίνει τους δύο φιναλίστ και τον νικητή στο Survivor All Star.Σάκης: «Η Μαριαλένα εύχομαι να είναι το στήριγμά μου και στη ζωή, όχι μόνο στο παιχνίδι».