MEDIA

Survivor All Star: Στον τελικό ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης - Ποιος θα σηκώσει την κούπα

Survivor All Star: Στον τελικό ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης - Ποιος θα σηκώσει την κούπα

Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης στον τελικό του Survivor All Star

Ο ημιτελικός του Survivor All Star ολοκληρώθηκε και οι νικητές αυτής της φάσης είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης. Οι δύο άντρες κέρδισαν τους τηλεθεατές και πήραν το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό.

Τα spoilers επιβεβαιώνονται και η αυριανή βραδιά είναι αντρική υπόθεση. Σάκης και Νίκος θα διεκδικήσουν την κούπα και το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και το κοινό θα πάρει την απόφαση.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποχώρησε, με την ίδια να δηλώνει: «Είμαι υπερήφανη που έφτασα εδώ, άντεξα… Στο ίδιο έργο θεατές, έφτασα στην Τρίτη θέση. Δεν στεναχωριέμαι όμως, στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Σάκης… Θα κάνω τα μαγικά μου να βγει ο μεγάλος νικητής, γιατί το αξίζει».

Οι δύο φιναλίστ έκαναν, επίσης, δηλώσεις με τη χαρά τους να μην κρύβεται. «Νιώθω υπερηφάνεια… Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο, εύχομαι η στήριξη του κόσμου να συνεχιστεί», είπε συγκινημένος ο Σάκης.

«Τρέμω… Είναι κάτι απίστευτο αυτό που ζούμε… Συγχαρητήρια στον Σάκη. Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά, περιμένω την αυριανή μέρα», υποστήριξε ο Νίκος.

Να σημειωθεί ότι ο Μάριος Πρίαμος ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από τη βραδιά του ημιτελικού. «Θα είμαι ειλικρινής. Στεναχωρήθηκα που δεν πέρασα, νιώθω γεμάτος όμως. Όποια και να ήταν η έκβαση, είμαι γεμάτος χαρά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε, την οικογένειά μου που ταξίδεψε για να έρθει εδώ, εσένα Γιώργο, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Survivor, την παραγωγή. Καλή επιτυχία στον Νίκο, τη Μαριαλένα, τον Σάκη», είπε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.