MEDIA

Survivor All Star Τελικός: Η ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη

Survivor All Star Τελικός: Η ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ζητάει την στήριξη του κόσμου για τον Survivor της καρδιάς της, Σάκη Κατσούλη, στον τελικό του Survivor All Star

Σε λίγες ώρες από τώρα ξεκινάει ο μεγάλος τελικός του Survivor All Star. Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ και το τρόπαιο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στον τελικό και να είναι δίπλα στον αγαπημένο της αλλά τον στηρίζει με όλη της την ψυχή.

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram έγραψε πόσο υπερήφανη είναι για τον άνθρωπό της και ζήτησε την στήριξη του κόσμου.

Η ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη:

«Σήμερα ο νικητής είναι ένας και αυτός είναι ο Σάκης Κατσούλης! Πάμε να στηρίξουμε όλοι τον άνθρωπο που με ήθος, αξιοπρέπεια, χαρακτήρα, έφτασε για άλλη μια φορά στο τελικό και είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο.

Πάμε να στηρίξουμε τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών που ποτέ δεν το έβαλε κάτω και με ταπεινότητα προχώρησε και ξεπέρασε κάθε εμπόδιο! Πάμε να στηρίξουμε τον άνθρωπο που δεν έχει αδικήσει ποτέ κανέναν και πάντα σεβόταν τους πάντες, συμπαίκτες και αντιπάλους!

Πάμε λοιπόν να στηρίξουμε τον άνθρωπο μου, το στήριγμα μου, το άλλο μου μισό! Γιατί το αξίζει! Και αν δεν το αξίζει αυτός…τότε ποιος; Είμαι πολύ περήφανη για σένα αγάπη μου και πολύ ευγνώμων που υπάρχεις στη ζωή μου! Πάμε όλοι να ψηφίσουμε! Ελλάδα και Κύπρος πάμε να το βγάλουμε νικηθεί! Γιατί μόνο εμείς μπορούμε»