MEDIA

Μάριος Πρίαμος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον ημιτελικό του Survivor All Star

Μάριος Πρίαμος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον ημιτελικό του Survivor All Star

Τα πρώτα λόγια του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στα social media μετά την αποχώρησή του και ένα βήμα πριν την τελική τριάδα του ημιτελικού του Survivor All Star στο Γαλάτσι

Λίγες ώρες μετά τον ημιτελικό του Survivor All Star ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν στο ταξίδι αυτό.

Με ανάρτησή του στο Instagram και μέσα από πολλές φωτογραφίες έγραψε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη μέσα από την καρδιά μου... 6 χρόνια μετά... ????.2017 -2023 Survivor Greece».

Ο Μάριος Πρίαμος όταν άκουσε το όνομα του Νίκου Μπάρτζη στην τριάδα του ημιτελικού μπορεί να στεναγχωρήθηκε ωστόσο ένιωσε γεμάτος. Πηγαίνοντας δίπλα στον Γιώργο Λιανό ευχήθηκε καλή επιτυχία στους τρεις φιναλίστ.

«Θα είμαι ειλικρινής. Στεναχωρήθηκα που δεν πέρασα, νιώθω γεμάτος όμως. Όποια και να ήταν η έκβαση, είμαι γεμάτος χαρά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε, την οικογένειά μου που ταξίδεψε για να έρθει εδώ, εσένα Γιώργο, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Survivor, την παραγωγή. Καλή επιτυχία στον Νίκο, τη Μαριαλένα, τον Σάκη», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Πρίαμος χθες στο Γαλάτσι.