MEDIA

Survivor All Star: H ατάκα - καρφί του Σάκη Κατσούλη για τον Ντάνο

Survivor All Star: H ατάκα - καρφί του Σάκη Κατσούλη για τον Ντάνο
GLOMEX

Η ώρα του μεγάλου τελικού για το «Survivor All Star» έφτασε. Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης διεκδικούν, απόψε, το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. 

Οι δύο φιναλίστ είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, με τις δηλώσεις τους να σχολιάζονται και να προκαλούν ενδιαφέρον.

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους δύο άντρες να μοιραστούν τα συναισθήματά τους αλλά και τις αναμνήσεις τους από το πρώτο τηλεφώνημα που τους έγινε για να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Ήταν ένα τηλέφωνο που προξένησε σε όλους άγχος, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης, ξέρεις ότι πας στην απομόνωση. Μου έφερε άγχος, πολλή σκέψη, συζήτηση με τη Μαριαλένα και ήρθαν μηνύματα του κόσμου, μιας και είχε μαθευτεί ότι θα γίνει το Survivor All Star. Οι ίδιοι άνθρωποι που με στήριξαν το 2021 οι ίδιοι ήθελαν να με ξαναδούν στις οθόνες», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

«Σεβόμενος τον κόσμο, την οικογένειά μου, δεν θα μπορούσα να δαγκώσω το χέρι που με τάισε, το πρόγραμμα που μου άλλαξε τη ζωή», τόνισε ο νικητής του «Survivor» 2021 με πολλούς στα social media να σχολιάζουν ότι αυτή η δήλωση ήταν καρφί για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Από τη δική του πλευρά ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε: «Δεν απάντησα με τη μία. Έλεγα: άντε να ξαναπεράσεις όλο αυτό, είναι ψυχοφθόρο. Το σκεφτόμουν μία εβδομάδα. Με το που είπα το ναι έβαλα μέσα σε λίγους μήνες 14 κιλά, για να μπορέσω να αντέξω».