MEDIA

Ανατροπή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Οδεύει προς STAR

Ανατροπή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Οδεύει προς STAR

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται ότι μετακομίζει στο STAR

Συνεχίζονται οι μετακινήσεις και οι μεταγραφές στη μικρή οθόνη, με τη μία έκπληξη να διαδέχεται την άλλη. Οι τελευταίες πληροφορίες αφορούν στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως φαίνεται, το μοντέλο αφήνει τη στέγη του ΣΚΑΪ και το «My style rocks». Η συνεργασία μπορεί να ήταν εξαιρετική, όμως η πρόταση που τής ήρθε από το STAR την έβαλε σε σκέψεις.

Σύμφωνα με όσα είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη, στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα ξεκινήσει άμεσα γυρίσματα στο «Shopping Star».

«Να πούμε μία τηλεοπτική είδηση που σπαρταράει, τρέχει και θα τη μάθετε πρώτοι από εδώ. Αποκλειστικά, λοιπόν, σας λέμε, εδώ στο “Καλοκαίρι Yes” ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου -έχει κλείσει και είναι οριστικό-ξεκινάει γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα για το Shopping Star», είπε η Φελίσια.

«Η Βίκυ Καγιά έχει δώσει τη δική της σφραγίδα στο Shopping Star, αλλά και η Ηλιάνα πιστεύω ότι θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα», είπε από την πλευρά της η Μαριάντα Πιερίδη.

Η Ηλιάνα ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη της και την αδυναμία της για τα πρότζεκτ μόδας, λόγω της ενασχόλησής της με το μόντελινγκ. Αν επιβεβαιωθεί το παραπάνω, πρόκειται για μία μεγάλη ανατροπή.

Όλο αυτό το διάστημα, τα ονόματα που είχαν ακουστεί ήταν πολλά. Ζενεβιέβ Μαζαρί, Χρυσιάννα Ανδρικοπούλου, ήταν οι κυρίες που «έπαιζαν» πολύ. Η Αθηνά Οικονομάκου, η Μαίρη Συνατσάκη επίσης είχαν κάνει δοκιμαστικό με την πρώτη να έχει παραδεχτεί: «Είχα πρόταση να κάνω το Shopping Star, αλλά επέλεξα να κάνω τη σειρά. Έκανα δοκιμαστικό και με επέλεξαν. Δεν μπορούσα να το κάνω. Το διασκέδασα πολύ και θα το έκανα, αλλά η άλλη πρόταση πραγματευόταν στον κλάδο μου, την υποκριτική».

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι», ο Λάκης Γαβαλάς επιβεβαίωσε ότι κι αυτός πέρασε από δοκιμαστικό για το «Shopping Star»: «Το κανάλι μού είπε ότι στέλνουν πάρα πολλοί μηνύματα και λένε “Αφού είναι σίγουρο ότι φεύγει η κυρία Καγιά, να δούμε τον Λάκη Γαβαλά στην εκπομπή”, θεωρώ ότι γι’ αυτόν τον λόγο με κάλεσαν. Έκανα λοιπόν το δοκιμαστικό, περάσαμε πολύ ωραία, είχα καιρό να γελάσω μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες, να δώσω και τη δική μου τη συμβουλή σε κάποια άτομα αυτού του στιλ και νομίζω ότι ήταν ένα ωραίο δοκιμαστικό».