MEDIA

Οι εκπλήξεις του STAR για τη νέα χρονιά είναι πολλές – Νέα πρόσωπα, σόου και ριζική ανανέωση

Οι εκπλήξεις του STAR για τη νέα χρονιά είναι πολλές – Νέα πρόσωπα, σόου και ριζική ανανέωση

Το STAR ετοιμάζει ένα δυνατό πρόγραμμα για την επόμενη χρονιά, που θα «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό σε όλες τις ζώνες

«Κλειδώνουν» τα πρόσωπα, οι αλλαγές και το νέο πρόγραμμα του STAR με τις εκπλήξεις να είναι πολλές. Τα στελέχη, δουλεύοντας πάντα με χαμηλούς τόνους και χωρίς να επιθυμούν διαρροές πριν τις τελικές υπογραφές, έχουν ήδη καταλήξει στον προγραμματισμό.

Η πιο πρόσφατη είδηση, που αφορά στο κανάλι της Κηφισιάς, είναι η μετακίνηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το μοντέλο, μετά την κριτική επιτροπή του «My style rocks», θα βρεθεί στο τιμόνι του «Shopping Star» χωρίς βέβαια να έχουμε δει ακόμη τις επίσημες ανακοινώσεις. Όλο αυτό το διάστημα, τα ονόματα που είχαν ακουστεί ήταν πολλά. Ζενεβιέβ Μαζαρί, Χρυσιάννα Ανδρικοπούλου, ήταν οι κυρίες που «έπαιζαν» πολύ. Η Αθηνά Οικονομάκου, η Μαίρη Συνατσάκη επίσης είχαν κάνει δοκιμαστικό, όμως η Ηλιάνα φαίνεται ότι είναι η ιδανική επιλογή.

Μία ακόμη έκπληξη, που επιφύλασσε ο σταθμός, ήταν ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα αναλάβει τη «Φάρμα». Το φορμάτ, που συστήθηκε μέσα από τη συχνότητα του MEGA αλλά πρόσφατα προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1, είναι από τα ριάλιτι που θα απασχολήσουν. Ειδικά, τώρα, που παρουσιαστής θα είναι ένα τέτοιο πρόσωπο όπως ο σεφ. «Το STAR καλωσορίζει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τη ΦΑΡΜΑ στο πρόγραμμά του! Παρουσιαστής, ο αγαπημένος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ένας άνθρωπος που έχει ξεχωρίσει για την απλότητά του, και έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού με την αμεσότητα και με το εύστοχο χιούμορ, που έχει δημιουργήσει δική του σχολή. Ο δημοφιλής σεφ, αφήνει πίσω του για λίγο, τους παλιούς, γνώριμους ήχους της κουζίνας, και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους παίκτες της ΦΑΡΜΑΣ για να απολαύσουν μαζί, το πρωινό λάλημα του κόκορα, το θρόισμα των φύλλων στο δάσος, το ρυάκι που κυλάει αλλά και δυναμικές δοκιμασίες υπό αντίξοες συνθήκες, σε ένα μαγευτικό τοπίο, μοναδικής ομορφιάς», αναφερόταν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Στα νέα πρότζεκτ του STAR εντάσσεται και το «Fame Story». Σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη, το μουσικό ριάλιτι σόου θα επιστρέψει με παρουσιαστή τον ίδιο. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά τάλεντ σόου, όπου οι διαγωνιζόμενοι-σπουδαστές μένουν μέσα σε ένα σπίτι για 3,5 μήνες και κάνουν μαθήματα με καθηγητές. Τα ονόματα, που θα συμμετέχουν είτε στην κριτική επιτροπή είτε στην Ακαδημία, είναι πολλά με εκείνο της Δέσποινας Βανδή, της Καλομοίρα, της Εύης Δρούτσα, να έχουν ακουστεί έντονα.

Οι σταθερές αξίες στο πρόγραμμα

Τα στελέχη του STAR επιθυμούν ανανέωση στο πρόγραμμα, χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παραμείνουν κάποιες σταθερές αξίες που χαρίζουν υψηλά ποσοστά.

Μία από αυτές η Ζήνα Κουτσελίνη. Η σιδηρά κυρία του κοινωνικού ρεπορτάζ θα συνεχίσει με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να σημειώνει υψηλά ποσοστά, την ίδια ώρα που έχει «χτίσει» μία οικογενειακή σχέση με τη διοίκηση. Το ίδιο φαίνεται ότι θα συμβεί και με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Εδώ και εννέα χρόνια, βρίσκεται στο τιμόνι του τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης» με μεγάλη επιτυχία τα απογεύματα. Στην πρωινή ζώνη παραμένουν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, με ανανεωμένη ομάδα και προσθήκες στη σκαλέτα της εκπομπής του «Breakfast@STAR».

Τι θα δούμε στη μυθοπλασία

Μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς -που ολοκληρώθηκε- ήταν η σειρά «IQ160», με τους Σμαράγδα Καρύδη και Νίκο Κουρή. Το STAR, μετά από αρκετές προσπάθειες, κατάφερε να πετύχει το στοίχημα της μυθοπλασίας κι έτσι η εν λόγω παραγωγή θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

Νέα άφιξη θα είναι η σειρά «Μαύροι Πίνακες». Το σενάριο θα το υπογράφει ο ηθοποιός Μάριος Ιορδάνου, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Κατερίνα Φιλιώτου η οποία υπέγραφε το «Αυτή η νύχτα μένει». Μέσα από το STAR θα προβληθεί η σειρά «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», με φανατικούς τηλεθεατές.