MEDIA

Πόσο κόστισε στον ΑΝΤ1 η νέα σειρά «Μάγισσα» - Η πιο ακριβοπληρωμένη παραγωγή όλων των εποχών

Πόσο κόστισε στον ΑΝΤ1 η νέα σειρά «Μάγισσα» - Η πιο ακριβοπληρωμένη παραγωγή όλων των εποχών

Η νέα παραγωγή μυθοπλασίας θεωρείται η πιο ακριβή δουλειά στην ελληνική TV

Έχει ήδη συζητηθεί πολύ και το κοινό αδημονεί για την πρώτη επίσημη το Φθινόπωρο. H σειρά «Μάγισσα» θα πρωταγωνιστήσει στον νέο προγραμματισμό του ΑΝΤ1, καθώς θεωρείται το δυνατό του χαρτί.

Το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης προγράμματος του σταθμού, ο Τζώρτζης Ποφάντης ανέφερε ότι η εν λόγω παραγωγή μυθοπλασίας κόστισε 12 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι θεωρείται, μέχρι στιγμής, η πιο ακριβοπληρωμένη δουλειά που θα έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση.

Με τη σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου, η σειρά θα είναι crime και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ έχουν προγραμματιστεί 60 επεισόδια. Παράνομοι έρωτες, πειρατές, μάχες, θα λάβουν χώρα στη μικρή οθόνη με το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα να αποδεικνύεται challenge για όλους λόγω των δυσκολιών.

Ο Λευτέρης Χαρίτος επισήμανε, στο πρόσφατο παρελθόν, ότι η ιστορία μπορεί να διαδραματίζεται το 1821, όμως τα ρούχα θα είναι ευφάνταστα και το κομμάτι της επανάστασης δεν θα απασχολήσει πολύ. Όσον αφορά στο ονειρεμένο σκηνικό που έχει χτιστεί στην Αθήνα; Ένα μέρος από το κτήμα Νάσιουτζικ έχει μετατραπεί σε κάστρο με πύργο, με πέτρα που έχει έρθει από τη Γερμανία, που κόστισε 1.000.000 ευρώ περίπου, ένα εντυπωσιακό ποσό που αποδεικνύει τα μεγαλεπήβολα σχέδια του καναλιού και της παραγωγής.

Η ιστορία της «Μάγισσας» εστιάζει σε δύο οικογένειες, που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, και αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα. Παντρεύουν τα παιδιά τους και ύστερα από λίγο καιρό γεννιέται το εγγόνι τους… Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του, όμως, το μωρό εξαφανίζεται και η υπηρέτρια το βρίσκει νεκρό στο ποτάμι.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, μεταξύ άλλων, θα δούμε τον Τάσο Νούσια, τον Γιώργο Γάλλου, την Έλλη Τρίγγου, τη Μαρκέλλα Γιαννάτου, την Κατερίνα Λέχου. Φυσικά, το καστ θα είναι πολύ μεγάλο με σημαντικές προσωπικότητες της υποκριτικής.